Nyt on torstai 17.3.2016 |
Uutiset:
SPV kärsi kotitappion (maalikooste)

Salibandyliigassa pelaava Seinäjoen Peliveljet kärsi perjantaina kotikentällään tappion, kun tamperelainen KooVee vieraili lakeuksilla. Koovee oli parempi maalein 7-5 (1-2, 4-2, 2-1).

Ottelun ehdoton käännekohta nähtiin toisessa erässä, kun vierailijat iskivät kolme maalia lähes minuutin sisään. Tamperelaisten maalit iskivät Lassi Ylisiurunen, Samuel Salomaa ja Miro Lehtinen. Kotijoukkue aloitti ottelun hyvin ja kymmenen minuutin pelin jälkeen SPV johti 2-0. Ensimmäiselle erätauolle mentiin tilanteesta 2-1, kun Koovee iski vielä avauserän lopussa niin sanotun pukukoppimaalin. Se ei kuitenkaan hetkauttanut Peliveljiä, joka siirtyi heti toisen erän alussa 3-1-johtoasemaan Petri Hakosen maalilla.

Tämän jälkeen nähtiin SPV:n synkkä hetki, jonka seurauksena vieralijat saivat 4-3-johtoaseman.

Koovee sai ylilyöntiaseman ja siirtyi toisen erän lopulla jo 5-3-johtoon. SPV nousi kaksi kertaa Jari Hankkion ja Ville Kuuselan maaleilla maalin päähän, mutta Koovee oli tyly vierailija eikä päästänyt seinäjokelaisia enää rinnalle.

SPV:n maalilla torjui tänään Jarno Ihme, joka venyi pallon eteen 22 kertaa, kun toisessa päässä Koovee-vahti Arvid Vonk merkkautti peräti 61 torjuntaa.