Nyt on tiistai 17.5.2016 |
Uutiset:
 • 15.5.2016 in Pesäpallo: Maila-Jussit ratkaisi kotiutuslyöntikisassa
 • 14.5.2016 in Jalkapallo: SJK jätti jumbopaikan
 • 11.5.2016 in Pesäpallo: Maila-Jussit Viinijärveä parempi kauden avauksessa
 • 10.5.2016 in Kotimaa: Pitkämäen lähentäjälihas operoitiin, kauden avaus siirtyy
 • 5.5.2016 in Jalkapallo: Riskin maalilla pisteet Seinäjoelle
Peliveljillä hurja nousu päätöserässä

Seinäjoen Peliveljet nousi 0-3 tappioasemasta 5-3 voittoon Jyväskylän Happeesta salibandyliigan toisessa loppuottelussa. SPV:n hurja loppukiri alkoi, kun päätöserää oli pelattu seitsemän minuuttia.

Tuukka Kiviranta taiteilee

Kotijoukkueen maalitilin avasi Miika Malkamäki huimalla yläkulmavedolla. Pari minuuttia aikaisemmin Happee oli siirtynyt Kaapo Savinaisen alivoimamaalilla jo 3-0 johtoon. Tästä alkoi Peliveljien loppukiri. Maaleja tehtiin tasaiseen tahtiin kapellimestarina Mikko Kohonen. Hän vapautti ensin Janne Hulmin 2-3 kavennukseen ja vajaa minuutti tästä Kohosen passista sai nauttia Sami Koski. 4-3 voittomaalin järjesteli kaksikko Erik HärkönenJalo Kouvonen. 5-3 lopputuloksen sinetöi Jyrki Holopainen tyhjiin.
 

Happee hallitsi kahta ensimmäistä erää mielin määrin ja oli askeleen Peliveljiä edellä. 3-0 tilanteessa iski hyvän olon tunne, joka kostautui viidessä minuutissa. Joukkueen valmentaja Seppo Pulkkinen harmitteli tarjottimella olleen voiton menettämistä.

– Päästiin selkeään 3-0 -johtoon ja tuntui, että tuli sellainen hyperventilaatio ja lähdettiin ahnehtimaan urakalla lisämaaleja. Meni yliyrittämisen puolelle ja tehtiin ratkaisevia virheitä, Pulkkinen kommentoi.
 

Peliveljien valmentaja Tommy Koponen teki päätöserään yhden ratkaisevan vaihdoksen. Janne Hulmi tuli ykköskentän sentteriksi Ville Kuuselan paikalle.

– Muutos paransi meidän molempia viisikkoja, ja toi sen viimeisen napsun peliin. Siinä tuli peliin lisää virtaa ja päästiin sille rytmille, mikä on meille hyvää. Onnistuminen lisää onnistumista ja ekan maalin jälkeen alkoi laukaukset osua sinne minne pitääkin osua.

SPV:n maalivahti Jarno Ilme oli ratkaiseva lenkki siinä, että Happee ei kahdessa avauserässä karannut saavuttamattomiin.

Sami Koski teki SPV:n tasoitusmaalin 3-3:een

– Itku meinasi tulla, kun kolmannen maalin hörppäsin. Onneksi tämän jälkeen homma kääntyi ja peli vasta alkoi oikein ryminällä siitä. Nämä finaalit ovat tarkkoja pelejä eikä ilmaisia maaleja haluta antaa.

Peliveljien 5-3 (0-1, 0-1, 5-1) voitto tietää sitä, että finaalisarja ei ratkea vielä huomenna Jyväskylässä, vaan tarvitaan vähintään neljä peliä.

-erkki valtamäki-

Uutiset

 • Maila-Jussit ratkaisi kotiutuslyöntikisassa

  0 Comments

 • SJK jätti jumbopaikan

  0 Comments

 • Maila-Jussit Viinijärveä parempi kauden avauksessa

  0 Comments

 • Pitkämäen lähentäjälihas operoitiin, kauden avaus siirtyy

  0 Comments

 • Riskin maalilla pisteet Seinäjoelle

  1 Comment

Kommentoi artikkelia

Email ei tule näkyville!


*