Nyt on torstai 17.3.2016 |
Uutiset:
Hankkio hirmuiskussa, Peliveljet tyrmäsi TPS:n

Seinäjoen Peliveljien Jari Hankkio tehtaili peräti kuusi maalia Turun Palloseuran verkkoon salibandyliigan TV-ottelussa Seinäjoen Urheilutalolla. Liigassa kolmantena oleva SPV ei antanut sarjan häntäpäähän juuttuneelle TPS:lle mitään mahdollisuuksia. Tasoerosta joukkueiden välillä kertoo lopputulos 14-4 (4-1, 8-0, 2-3).

Peliveljet otti ohjat käsiinsä jo ensimmäisessä erässä. Hankkio ja Janne Hulmi olivat mukana kaikissa neljässä osumassa. Hankkio viimeisteli kolme ja Hulmi syötti kaksi ja teki yhden avauserän maaleista. Turkulaisten ainoan iski Sami Tuominen Artis Raitumsin esityöstä.

Toisessa erässä alkoi seinäjokelaisten tykitys. 5-1 osuman taituroi joukkueen kapteeni Ville Kuusela Sami Kosken syötöstä. 6-1 lukemat tehtaili rangaistuslaukauksella illan tähti Hankkio. Sitten olivat vuorossa Mikko Kohonen, Tuukka Kiviranta, Kuusela toistamiseen, Hankkio viidennen kerran ja Kohonen toisen kerran. 12-1 osuma merkittiin Jukka-Pekka Pelto-Arvon nimiin. Kahden erän jälkeen taululla olivat turkulaisittain tylyt lukemat 12-1.

Kolmannessa erässä Peliveljet vähän rauhoitti tahtia ja myös TPS pääsi maalien makuun. Raitums kavensi 12-2:een, kunnes oli Hankkion vuoro tehdä illan kuudes maalinsa.Ottelun lopussa turkulaisista Antti Nurminen ja Raitums heiluttivat SPV:n maaliverkkoa kertaalleen ja loppunumerot 14-4 viimeisteli Peliveljien Jalo Kouvonen.

Joukkueiden välinen tasoero oli juuri lopputuloksen suuruinen. TPS sai pelata toisessa erässä tovin kahden miehen ylivoimalla, mutta ei saanut aikaan laukaustakaan kohti Julius Kivimäen vartioimaa maalia. Peliveljien ehdoton ykkönen oli kuusi maalia viimeistellyt Jari Hankkio. Häntä säestivät hyvin neljän tehopisteen Janne Hulmi ja kahden maalin miehet Mikko Kohonen ja Ville Kuusela. Myös maalivahdin tonttia hoidellut Kivimäki oli mies paikallaan.

Turkulaisten ykkönen oli kaksi maalia viimeistellyt ja yhden syöttänyt Artis Raitums.