Nyt on torstai 17.3.2016 |
Uutiset:
Poliittiset broilerien alut

Ryhmä poliittisia opiskelija- ja nuorisojärjestöjä havittelee takaisin menneeseen maailmaan ja Suomeen 30-luvun kommunistilainsäädäntöä. Järjestöt ovat lähettäneet Valtakunnansyyttäjävirastoon tutkintapyynnön MV lehden toiminnasta.

 

Kun nämä nuorisojärjetöt vähän aikaa sitten esittelivät sananvapaus- ja demokratiakäsityksiään, julkaisemalla boikotin MV lehteä vastaan, kommentoi MV:n toimittaja asiaa näin:
 

”Jostain syystä siis melkein kaikki poliittisten broilereiden alut uskovat, että hyvä tapa luoda uraa, on ilmoittaa jo ennen uran alkua, että vastustaa sananvapautta, kannattaa kansan pitämistä pimennossa, jotta meitä on helpompi huijata ja toimia kuin puuttuminen suomalaisten elinkeinotoimintaan kiristämällä kuuluisi demokratian peruspalettiin.”

 

Jokseenkin samoilla linjoilla lienee Itsenäinen Suomi yhdistys, joka on alullepannut adressin MV lehden puolesta. Näin asiasta kommentoi puhelinhaastattelussa yhdistyksen puheenjohtaja Samppa Granlund:

 

”Haluamme yhdistyksenä ylipäätään toimia laillisuuden ja oikeudenmukaisuuden palauttamiseksi Suomeen. Tämä nuorisojärjestöjen toiminta lalkaa olla borderline fasistista. Ihmisiä kiristetään ja uhkaillaan. Sananvapauden kaventamisen puolesta ollaan valmiita nousemaan barrikadeille.

 

Päätimme tällä tavalla ottaa kantaa, emme niinkään MV lehden, vaan sananvapauden ja vapaan tiedonvälityksen puolesta. Milos Forman on sanonut, ettei ole osittaista sensuuria. Se joko on tai sitä ei ole. Ja perusteli sen sillä, että hän kyllä tietää, koska on asunut maassa, jossa oli sensuuri.
 

Itsenäinen Suomi ei halua suomalaisten joutuvan elämään sensuurin ja mielipidevainon kanssa. Valitettavasti vain Suomen suunta on pitkään ollut sinnepäin. Siksi on pakko aloittaa vastarinta, edes tälläisellä vaatimattomalla tavalla.”

 

Allekirjoituksia on kuitenkin kertynyt vasta alle 1500. Mistä oletat tämän johtuvan?

 

”Ihmiset alkavat olla väsyneitä adresseihin, koska kokemus on, ettei niillä ole vaikutusta. Päättäjät eivät kuuntele kansan ääntä adressienkaan kautta. Tässä adressiissa on hyvää se, ettei sillä koetetakaan vadota päättäjiin, osoitetaan vain tukea MV lehdelle ja tuodaan myönteinen viesti yritysten korviin. Osaltaan vika on tietenkin meidän huonon tiedottamisemme. Olemme alkuaskeleitaan ottava yhdistys ja reusrssimme ovat lähestulkoon olemattomat, puhutaan sitten rahallisista tai henkilöresursseista.Pitää varmaan yrittää tuossakin petrata.”

 

Kyseessä oleva adressi: http://www.adressit.com/mv-lehden_puolesta

 

korvakuulo 6 (3)

 

 

 

Kristiina Kalliojärvi

1 kommentti: Poliittiset broilerien alut

  1. Hannu Nummela // 28.1.2016 at 7.35 // Vastaa

    "…Osaltaan vika on tietenkin meidän huonon tiedottamisemme…." nimenomaan, en ole aiemmin edes kuullut moisesta adressista. MV-lehden lukijoita arvellaan olevan jo satoja tuhansia, joten eikö tiedotuksenkin pitäisi olla lukijoiden nähtävillä ?

Kommentoi artikkelia

Email ei tule näkyville!


*