Nyt on torstai 17.3.2016 |
Uutiset:
Muka reilut ja rehelliset vaalit!

Luulin lapsellisuuttani, että olen mukana demokraattisissa ja oikeudenmukaisissa vaaleissa, missä kaiken maailman vaalituet ovat menneisyyden peikkoja. Mitä vielä? Lahjontaa ja lahjuksien vastaanottoa harrastetaan mitä ihmeellisimmillä keinoilla edelleen ja nyt entistäkin härskimmin. Tämä ammattiliittojen vaalituki on vain jäävuoren huippu. http://www.mtv.fi/…/nain-pro-jakoi-vaalirahaa-myos-…/4958742onni ja minä uusi 2 – Kopio

Samaa toimintaa harrastetaan kaikissa puolueissa, myös omassa puolueessani. Muutama kepulainen sai vankeustuomion lahjuksen vastaanottamisesta ja muutama liikemies niiden antamisesta ja tällä ikään kuin puhdistettiin muiden maine. Nyt homma jatkuu entistä räikeämpänä ja piilotetumpana.

Parin viikon päästä käytävät vaalit ovat likaisuudessaan ja epädemokraattisuudessaan kaikkien aikojen pahimmat. Lakeja kierretään mitä erilaisimmin keinoin ja lahjuksia jaellaan ja otetaan vastaan enemmän kuin koskaan ennen.

Olen nyt toista kertaa ehdokkaana, enkä ole tähän päivään mennessä ottanut vastaan euronkaan lahjusta miltään taholta, enkä ota. Toki minulle ei ole sellaista edes tarjottu. Neljä vuotta sitten käytin vaaleihin 23 000 euroa, joista jokainen omasta pussista tai pankin, mistä tuon suuruisen lainan nostin. Nyt käytän vain 5 000 euroa ja kaikki ihan omasta kukkarosta.

Vaalituki on kaikilta osin lain vastaista. Lahjominen ja lahjoman vastaanottaminen kun ovat rikoslain mukaan rangaistavia tekoja. Jokaisesta tukieurosta jää saajalleen kiitollisuudenvelka ja se on joskus maksettava takaisin. Ilmaisia lounaita ei todellakaan ole.

Nykyinen poliittinen järjestelmämme on tullut tiensä päähän ja se tulee mitä pikimmin kaataa. Jonkun on nyt noustava panssarivaunun päälle.

-erkki valtamäki-

Kommentoi artikkelia

Email ei tule näkyville!


*