Keski-Pohjanmaan käräjäoikeuden langettamat ehdolliset vankeustuomiot 12:lle perholaismetsästäjälle loukkaavat vahvasti oikeustajuani. Metsästäjät, onni ja minä uusi 2 – Kopiojotka puolustivat perheitään susilaumaa vastaan, on nyt leimattu loppuiäkseen kriminaaleiksi. He saivat lisäksi neljän vuoden harrastuskiellon eli kaksi kertaa kovemman tuomion kuin dopingista kärähtänyt urheilija yleensä saa.

Suomalainen korruptoitunut oikeuslaitos osoitti jälleen voimansa ja valtansa. Samaan aikaan tämän surkuhupaisan järjestelmämme suosiman maahanmuuttajavähemmistön edustaja tappaa Oulussa kaksi suomalaista. Onneksi tätä somalitappajaa ei ehditty toimittaa oikeuslaitoksemme hellään huomaan, vaan hänet toimitettiin päiviltä poliisin toimesta. Hyvä näin, sillä oikeudessa tappajaa olisi käsitelty silkkihansikkain ja oletettavasti jätetty syyntakeettomana ja kaltoinkohdeltuna tuomitsematta.

Perhon ja Halsuan metästäjät toki ottivat oikeuden omiin käsiinsä, mutta heillä oli siihen vahvat perusteet. Jos järjestelmä ei pysty huolehtimaan ihmisten turvallisuudesta, niin jonkunhan on se tehtävä.

Yksi metsästäjistä uhrasi tämän johdosta henkensä. Sen olisi luullut verenhimoiselle järjestelmälle riittävän. Oletin, että syyttäjä tekisi tämän asian kohdalla oikeudenmukaisen ja inhimillisen syyttämättä jättämispäätöksen. Ei tehnyt ja nyt ollaan tässä. En voi ymmärtää enkä hyväksyä käräjäoikeuden ratkaisua.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *