Nyt on torstai 21.1.2016 |
Uutiset:
Miksi eurooppalaiset eivät kelpaa?

stubbAlexander Stubb: "Pariisin terrori-iskujen jälkeen tuntuu jotenkin absurdilta lukea kommentteja, jossa Euroopan yhdentymistä pidetään syypäänä turvattomuuteen. Ennen Euroopan yhteisöjä eurooppalaiset tappoivat toisiaan miljoonittain. EU on olemassa neljästä syystä: rauha, vakaus, vauraus ja turvallisuus. Nyt ja tulevaisuudessa."

Voisimme tietysti lähteä ruotimaan valtiovarainministerin kommentin kummallisuuksia nykyisessä, katumellakoiden, yhä suurenevan alle köyhyysrajan jäävän kansanosan, massatyöttömyyden, hallisemattoman maahanmuuttajainvaasion ja jatkuvan eurokriisin leimaamassa EU:ssa . Lausuman todellisuuspohjan voi itsekukin arvioida jo pelkästään palauttamalla mieleen viime aikojen uutisoinnin. Eu kulkee vakaasti kriisistä toiseen.

 

Täydellisesti kaiken pohjan Stubbin lausumalta vie lopullisesti uutinen salassa pidettäväksi tarkoitetuista neuvotteluista, joita Eu on suunnitellut käyvänsä Maltalla pidettävässä huippukokouksessa Afrikan maiden kanssa. Keskellä meneillään olevaa laittomien siirtolaisten aiheuttamaa kriisiä EU:n johtajat haluavat neuvotella Afrikan maiden kanssa saadakseen Afrikasta turvapaikanhaussaan kielteisen päätöksen saaneiden laittomien siirtolaisten tilalle ammattitaitoisia siirtolaisia. Näiden toimittamisesta EU lupaa Afrikan maille taloudellista tukea.

Tämä suunnitelma pääsi lipsahtamaan julkisuuteen Angela Merkeliltä, kun häntä haastateltiinhuippukokouksen tarkoituksesta. Julkisuuteen tulon jälkeen sitä on kommentoinut esim. Britannian UKIP- puolueen Nigel Farage: "EU:n tapa lopettaa laiton maahanmuutto on tehdä siitä laillista. Se on sulaa hulluutta." Merkel puolestaan selittää näiden tulijoiden olevan tärkeitä tietyillä aloilla vallitsevan työvoimapulan paikkaamiseksi. ”Me tulemme tietysti esittämään kysymyksen, kuinka voimme ottaa esim. nuoria afrikkalaisia töihin Saksaan, ammatteihin, joissa meillä paikallisesti pulaa.”

Ottaen huomioon, että suunnitelman toteuttamiseen EU:n johtajat ovat, Afrikan maille maksettavien lahjusten lisäksi, valmiita laittamaan Eurooppalaisten veronmaksajien rahoja arviolta 1, 4 miljardia euroa näiden tulijoiden kieliopinoihin, passeihin ja muihin kuluihin, on vaikeaa olla eri mieltä Nigel Faragen kanssa.

Tällä hetkellä nuorisotyöttömyys on meillä suomessa yli 20 %, Espanjassa yli 50 % ja Kreikassa täysin katastrofaalinen yli 60%. EU:n päättäjille ei kuitenkaan näytä tulevan mieleenkään käyttää tuota rahasummaa näiden eurooppalaisten nuorten kouluttamiseen ja työllistämiseen.

korvakuulo 6 (3)

 

Kristiina Kalliojärvi

Uutiset

 • Götzsche Peter

  Psyykelääkkeiden vaikutus kouluampumisiin

  0 Comments

 • nato suomi 3 (2)

  Menetetty puolueettomuus

  1 Comment

 • eu suomi

  Valheilla maksumieheksi ja vasallivaltioksi

  1 Comment

 • sennels 2

  Muslimit eivät integroidu

  0 Comments

 • saksan mellakat

3 kommenttia Miksi eurooppalaiset eivät kelpaa?

 1. Oikea Totuus // 17.11.2015 at 11.22 // Vastaa

  Euron piti olla vain rahaliitto, mutta siitä tuli kaikkea hallitseva hirviö, joka raiskaa kaiken maan omasta kulttuurista. Emme me sitä tarvitse., kuten emme tätä pakolois-invaasiotakaan.

 2. Lörsson // 18.11.2015 at 23.57 // Vastaa

  Stubbi, tuo federalistinen monikullttuurisuusutopiassa elävä niljake on ulkona kuin lumiukko! Miten voi ihminen olla noin pihalla, onko se lahjottu, aivopesty vai muuten vain tampio? Miksi kansa äänestää näin vähä-älyistä sakkia eduskuntaan? Todellista hyvää monikulttuurisuutta olisivat euroopan maat kaikki omine erilaisine kulttuureineen. Miten hienoa on matkustaa eri maihin joissa on erilaista kuin omassa maassa. Onko euroopasta tulossa joukko maita joissa ei juuri eroa ole ja jokaisessa on kasvava muslimivähemmistö (ei kauaa vähemmistö) joka on romahduttanut hyvinvointivaltion, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden. Eli menet minne tahanse eurooppalaismaahan vastassasi on remuava ja pyllistelevä beeduiinilauma. Jos haluaa nähdä pyllistelijöitä aina voi matkustaa lähi-itään, jos uskaltaa….

 3. Kriisimilli // 20.11.2015 at 11.15 // Vastaa

  Stubb ja kaikki muutkin EU-hankkeen vetäjät toteuttavat uusliberalistista ohjelmaa. Uudessa maailmanjärjestyksessä ei ole ammattiyhdistyksiä ja työvoimaa on oltava paljon, koska työstä on kilpailtava kuin Nälkäpelissä. Miksi? Koska jotkut tekevät isot voitot, kun massa taistelee pätkätöistä, alipalkatuista projekteista, heittäytyvät yrittäjiksi suurilla riskeillä… Teollisuuden siirto Euroopasta Aasiaan ja alihankkijoille on osa agendaa, ja huonot työolot on saatava Euroopan vanhoihinkin valtioihin. Lue esim. Richard Skinner, Uuden kapitalismin kulttuuri (2006, Vastapaino). Miten voisimme kääntää tämän ahneuden suunnan? Apua!

Kommentoi artikkelia

Email ei tule näkyville!


*