Nyt on tiistai 5.1.2016 |
Uutiset:
Dorian Greyn muotokuva

Niin kutsuttu suvaitsevaistomme, sivistyneistömme ja älymystömme on alkanut tuoda mieleen Dorian Greyn, Oscar Wilden romaanihenkilön, joka ulkonäöltään ja niin muodoin myös maineeltaan, pysyi moitteettomana. Todellisen Dorian Greyn kuitenkin paljasti kaapissa oleva muotokuva, jonka piirteisiin kaikki irstailut ja rikokset piirtyivät.
 

Suvaitsevaisto, sivistyneistö, älymystöstämme media ja keskinäisten kehujen kerho piirtää kaunista kuvaa. Ollaan humaaneja, avarakatseisia , epäitsekkäitä, tietorikkaita ja ymmärtäväisiä. Monta moraalista ja älyllistä rappusta tavallisen kadun tallaajan yläpuolella. Tavallaan onkin siis kysymys käänteisestä Dorian Grey ilmiöstä. Muotokuva näyttää kirkassilmäisen, siloposkisen maailmanparantajan. Entäpä, jos astumme ulos komerosta, jossa tuota muotokuvaa säilytetään. Komerosta, joka myös puna-vihreäksi kuplaksi on joskus nimetty. Onko todellinen Dorian Grey yhtä miellyttävä tuttavuus?

Suomalainen Dorian Grey olisi kutsumusammatisaan Gestapossa tai KGB:ssä. Hänen kannaltaan valitettavasti kummatkin unelmatyöpaikat on jo aikaa lopetettu, joten kekseliäisyys on otettava avuksi ajatuspoliisina toimimisessa ja luotava omia vainoamiskanavia nykysuomen olosuhteisiin mukautettuna.

"Olen innoissani seurannut Facebookin RASMUS -ryhmässä käytävää keskustelua, kuinka ihmiset ovat intoutuneet tekemään ilmoituksia rasistista herjaa suoltavista henkilöistä näiden työnantajille. Tarkoitus tällä toiminnalla on osoittaa, että ihmiset eivät kerta kaikkiaan suvaitse tiettyjen henkilöiden öykkäröintiä ja vihanlietsontaa pakolaisia ja maahanmuuttajia kohtaan ja että heidän meuhkaamisestaan on oltava myös seuraamuksia……Kehotan kaikkia muitakin kunniallisia kansalaisia harkitsemaan ilmoittamista kaikesta näkemästään rasismista ynnä muusta vihasta viranomaisille tai mikäli mahdollista, kyseisen vihan lietsojan työnantajalle. Turha on rikollista suojella, sillä viha ja rasismi on aina rikos, jota ei tule suvaita….Paras rasisti on aina nöyryytetty rasisti. Tämä on hyvä muistaa." (Tanja Huurtela, Uuden Suomen blogisti)

"Kun huuhaan linkous netissä ja rotuharhoissa onanointi rupeaa suomalaista rasistia tympäisemään, tekee mieli välillä pieksää ihmisiä, miksei myös polttaa. Suomeen on syntynyt näinä historiallisina päivinä oma valkoinen roskaväki.
Mittakaavan vuoksi kannattaa muistaa, että Suomessa oleskelee jo nyt vakituisesti noin seitsemänsataatuhatta ihmistä, pahat mielessään. Sen verran Suomessa on rasisteja Suomen Kuvalehden Taloustutkimuksella teettämän tutkimuksen mukaan."´(Jari Tervo, helsinkiläinen kirjailija)

 

Tanja Huurtelalta olisi hyvä kysyä, missä kohta Suomen lakia määritellään viha tai rasismi rangaistaviksi teoiksi. Ja kuka antoi hänelle ja hänen hengenheimolaisilleen, esimerkiksi Rasmusverkostossa, valtuutuksen jaella näitä laeillemme vieraita rikosseuraamuksia.

Ehkäpä tämä Dorianien esiinmarssi on tulosta myös avohoidon lisääntymisestä ja surkeasta epäonnistumisesta. Psykoottiset ja vainoharhoisaan käpristelevät ihmiset asiallisen hoidon puutuessa, vajoavat yhä hurjemmiksi muuttuviin väkivaltafantasioihin, jotka he projisoivat kanssaihmisiinsä. Suomalaisella kansantaudilla, alkoholismilla tilanne tietenkin vielä pahenee entisestään.

Jari Tervolle olisi asiallista muistuttaa, että ainoa ihmisen polttaminen, johon liittyy maahanmuuttaja, on porilaisen 17 vuotiaan tytön murha. Siinä on maahanmuuttaja mukana -murhaajana ja polttajana. Mitä tulee noihin seitsemäänsataantuhanteen pahat mielessään olevaan suomalaisen rasistiin, minkäänlaista todistusaineistoa ei ole siitä, että he olisivat olemassa muuten kuin Jari Tervon mielikuvituksessa. Entä perusteet, joilla heidät luokitellaan rasisteiksi: se, että Taloustutkimus, ja Jari Tervo, ovat päättäneet heitä sellaisiksi nimittää.

Dorian Grey alkaa hiljalleen muistuttaa myös härmän häjyjä, jotka jännitystä elämään saadakseen kävivät välillä kääntämässä niin häät kuin hautajaisetkin puukkohippasiksi, joissa miehen kylmäksi pistäminen ei paljon mielenrauhaa häirinnyt. Tokikaan eivät kaikki Dorianit saavu itse paikalle liljanvalkeita kätösiään likaamaan, rittää kun laitetaan asialle tyhmimmät, yllyttämällä kulisseissa ja antamalla hiljainen hyväksyntä tekojen jälkeen.

En nää sitä ongelmana [että ammutaan kansallismielisiä mielenosoituksessa]. Oikeusturvan kannalta on vähän hankala puhua tästä aiheesta enempää. […] En vastusta poliittista väkivaltaa, en missään nimessä. Se on ihan paikallaan strategian tietyssä vaiheessa, kun sitä on kuitenkin joskus pakko käyttää, kun tilanne kärjistyy tarpeeks pitkälle […] väkivaltaa on aina ollut pakko jossain vaiheessa käyttää, ja valitettavasti joku tulee aina kuolemaan jossain.” (Niko Ravanttinen PAM:in valtuutettu)
 

Jos nämä ovat ihmisiä, jotka edustavat sivistyneistöä, älymystöä ja suvaitsevaisuutta, olemme pahemmassa kuin pulassa. Millä perusteella he muuten näitä asioita edustavat? Niinpä tietenkin, sillä perusteella, että he ovat itsensä sellaisiksi nimenneet.

 

korvakuulo 6 (3)

 

 

Kristiina Kalliojärvi

Kommentoi artikkelia

Email ei tule näkyville!


*