Nyt on keskiviikko 6.1.2016 |
Uutiset:
Vainotut natsit

Suvaitsevaisto on herännyt aivan liian myöhään. Noin osapuilleen 70 vuotta myöhässä. Toisen maailmansodan jälkimainingeissa oli paljon sodan kaaoksesta pakenevia vainottuja saksalaisia. He pakenivat kotimaassaan edessä olevaa vainoa ja jopa todennäköistä kuolemantuomiota. He olivat toimineet mm. Gestapossa, SS-joukoissa, keskitysleireillä vanginvartijana. Monet heistä varmasti katuivat tuolloin tekojaan. Erityisesti sen jälkeen, kun heille oli selvinnyt minkälaiset seuraamukset niistä voisi olla heille itselleen. Miksi näitä henkensä hädässä pakenevia ei silloin autettu, kuten hädänalaisia kuuluu? Olisihan heille voitu antaa sotaveteraanieläke ja rintamamiestalo, jotta he olisivat päässeet uuden elämän alkuun. Ja antaa avustusta Hitler-jugendin perustamiseen ja Gestapon uudelleenrakentamiseen.
 

Tämä on musta luku Suomen suvaitsevaiston historiassa. Me jätimme natsisotarikolliset kokonaan oman onnensa nojaan, vaikka oli selvää, että heitä ei Nurnbergin oikeudenkäynneissä tulla kohtelemaan silkkihansikkain. Täysin ihmisten tasa-arvoisuuden periaatteen ja ihmisoikeuksien vastaisesti huolta kannettiin ainoastaan juutalaisista.

 

Onko toimittaja tullut hulluksi? Enpä vastaa tuohon suoraan. Kerron sen sijaan, että toimittaja tuli vastoin parempaa tietoaan katsoneeksi 10.12. lähetetyn A-talkin. Sielläpä toimittajan korvaan erityisesti särähti lause, jossa eräs keskustelija kommentoi Isis terroristien tuloa Suomeen näin: …”mitä tehdään niiden kanssa, jotka haluavat tulla pois, vaikka ovat syyllistyneet terroritekoihin ja ovat nyt tulleet katumapäälle”?
 

Tämä katumus varmaan suuresti lohduttaa niitä, jotka ovat tänne jo tulleet näiden ”katuvien” terroria pakoon. Samoin meitä suomalaisia, jotka olemme saaneet Supon suulla kuulla, että Suomeen on jo tähän mennessä tullut noin 300 terroristeihin kytköksissä olevaa. Tämä siis luku jonka Supo tiedotuksessaan myöntää. Lisäksi meillä on tuhansia ”turvapaikanhakijoita”, joiden henkilöllisyydestä, taustasta tai edes lähtömaasta ei kenelläkään, heitä itseään lukuunottamatta, ole minkäänlaista tietoa. Asiaa ei millään lailla paranna se, että jopa valtamediassakin vilahtaneen tiedon mukaan maahantulleista voi olla jopa 10 000 sellaista, joiden nykyinen oleskelupaikka ei sekään ole viranomaisten tiedossa. Nyt kannetaan kovasti huolta kurkunkatkojista. Olisiko humaanimpaa kantaa huolta niistä joiden henki ja terveys ovat näiden takia, jos sanaleikki näin vakavassa asiassa sallitaan, ”veitsenterällä”.
 

korvakuulo 6 (3)

 

 

Kristiina Kalliojärvi

2 kommenttia Vainotut natsit

  1. Jorma // 12.12.2015 at 19.04 // Vastaa

    "Tämä on musta luku Suomen suvaitsevaiston historiassa. Me jätimme natsisotarikolliset kokonaan oman onnensa nojaan…". Itse asiassa ei. Kas kun Suomessa ei tuohon aikaan ollut suvaitsevaistoa kuten nyt.

  2. Riivattu // 3.1.2016 at 8.03 // Vastaa

    Kirjoittaja ei tunnu käsittävän, että Nürnbergin oikeudenkäynti oli rikollisten järjestämä näytös. Ihan puhdas neuvostohuijjaus. Keskitysleirivartijat ja SS-miehet sekä Gestapon väki tuskin katuivat yhtään mitään. He eivät suinkana olleet rikollisia, vaan palvelleet maataan uljaasti ja käsittääkseni he käsittivät olleensa ihmiskunnan ja kristikunnan viimeinen toivo. He käsittivät muun maailman hyökänneen Saksan kimmppuun, koska muu maailma oli juutalaiseliitin orjuudessa ja Saksa oli tästä vapautunut.

    Kuvottavaa puhua natsirikollisista. Aivan saatanallista. Onko tässä mitään eroa suvaitsevaistoon no ei ole.

Kommentoi artikkelia

Email ei tule näkyville!


*