Nyt on torstai 31.1.2019 |
Uutiset:
 • 20.12.2018 in Kolumnit: Tämän takia ehdokkaaksi
 • 27.9.2018 in Kotimaa: Göösin sotilaan jälkeläiset
 • 24.1.2018 in Korvakuulolla: Jyrki Kataisen rikoskumppani EU:n asialla
 • 18.1.2018 in Korvakuulolla: Sauli Niinistön armahduspolitiikka
 • 18.1.2018 in Kotimaa: Presidentinvaalit, demokratian irvikuva
Kansalaisen vastaus presidentti Niinistölle

niinistö puhe 2016Polttopullo rakennukseen, herra tuomari, joka on julistettu ennen VOK kaavailuja homekouluksi tai -rakennukseksi, vaikuttaa minusta vakuutuspetokselta taholtanne, jota edustatte eli eliittiä. Oletteko varma, mikä taho nämä iskut on tehnyt? Suvakit ovat näppäriä tekemään mitä vaan edustamanne politiikan puolesta tai oma palkkaamanne terroristiporukka. Kukaan ei ole Suomessa syyllinen, kunnes toisin todistetaan.

 

On aihetta epäillä, että juuri Te, herra presidentti, hallituksinenne, olette syyllinen kansan kahtia jakautumiseen, joka olisi ollut estettävissä järkevällä talous- ja maahanmuuttopolitiikalla. Olette olleet tätä politiikkaa itsekin tekemässä ennen presidenttiyttänne 90 luvulta lähtien.

 

Missä viipyvät todisteiden vasta-argumentit, joita Jarmo Korhonen toi esille kokoomuksen pimeästä vaalirahasta? Me emme unohda näitä esille tulleita asioita. Yritätte median avulla hiljentää kaiken, joka sotii tätä Teidän harjoittamaanne politiikkaa vastaan kansan silmissä. Yritätte suvakkitoimittajienne ja hallituksen mediatukenne (546 miljoonaa euroa) turvin vaientaa kaiken äänen, joka kuuluu suuren kansan keskuudesta turuilla ja toreilla joka päivä, kahvipöydissä, maakunnissa. Muokkaatte gallupeja ja sen avulla mielipiteitä olohuoneissamme ja aivopesette ihmisiä hyväksymään järjettömän politiikkanne. Haette turvaa politiikallenne isäntämaasopimuksista sekä NATO-joukoista ja luotte uhkakuvia, mörköjä taivaalle, ison naapurimaamme tekemisistä rajoillamme, jotka median avulla saavat mittasuhteet, jolle kylän lehmätkin nauravat. Ette ole koko kansan presidentti, olette eliitin presidentti, joka ei edusta kansan, vaan tulevan liittovaltion etua.

 

Juuri Te, herra presidentti, olette avainasemassa myös tulevien aikojen suhteen, jotka eivät näytä todella hyvältä. Juuri Teidän aikananne, on saavutettu leipäjonoissa mittasuhteet, jotka muistuttavat meitä 1917 vuodesta.

 

Mitä aiotte, Herra Presidentti, tehdä asian hyväksi tilanteen edelleen eskaloitumisen ja ihmisten syrjäytymisen ehkäisemiseksi? Alatteko rajoittamaan elämäämme asentamalla kamerat ja kuuntelulaitteet asuntoihimme? Olette tehneet paljon maahamme laittomasti tunkeutuneiden ihmisten hyväksi, jotta he voivat rauhassa oleskella, maleskella ja ahdistella, ryöstää, raiskata, tappaa kansalaisiamme.

 

 

Olette luoneet heille systeemin avulla järjestelmän, joka tekee kansalaisistamme silmissänne rikollisia kaikilla mahdollisilla teoilla, jopa sananvapautta olette alkaneet rajoittaa. Jos ei jotakin ole vielä kielletty tai jotakin ole vielä kielletty tai estetty tämän asian suhteen, Te teetätte siihen lain !

Te hallitsette tyrmäävän typerällä otteella, kuten totalitaarinen diktaattori tekee, kansaa, joka on tämän maan Teille rakentanut ja vielä kuvittelette, että tämä kansa on niin tyhmää, ettei se näe kaiken tämän lävitse mitä olette tehneet ja olette edelleen tekemässä.

 

niinistö veteraaniMitä aiotte tehdä kantaväestön hyväksi? Sen väestön, jotka ovat veteraanien jälkeläisiä ja jotka eivät tule antamaan tuumaakaan periksi tästä maasta, jos meinaatte sitä edelleenkin väkisin meiltä pakkokeinoillanne ottaa. Meidän isämme ja esi-isämme ovat ottaneet vastaan viime kerrallakin sen uhkan, jota hoette tänä päivänä uhkaksi ja jonka pitäisi olla ylin ystävä kauppasuhteissa. Me emme epäröi hetkeäkään torjua vihollista, tuli se mistä suunnasta tahansa. Tällä hetkellä vihollisen varjo on jo keskuudessamme, Teidän ansiostanne.

 

Olemme kansa, joka on oppinut erottamaan ystävät ja viholliset. Miksi ette edusta tätä kansan osaa ? Meille ystäviä ovat myös lukuisat maahanmuuttajat, jotka ovat kotiutuneet tänne jotka ovat kotiutuneet tänne Suomeen ja jotka myös ovat tätä harjoittamaanne politiikkaa vastaan, koulutettuja, järkeviä ihmisiä taustasta riippumatta. Hekin ihmettelevät politiikkaanne? Olisiko Teidän syytä hakeutua ongelmienne Olisiko Teidän syytä hakeutua ongelmienne kanssa ammattiauttajan puheille ?

 

En olisi koskaan halunnut sekaantua politiikkaan, mutta tällaista menoa ei voi katsella kukaan ihminen sivusta enää !

 

jankkila tapio2

 

 

 

 

 

Tapio Jankkila

Uutiset

 • Tämän takia ehdokkaaksi

  0 Comments

 • Göösin sotilaan jälkeläiset

  0 Comments

 • Jyrki Kataisen rikoskumppani EU:n asialla

  1 Comment

 • Sauli Niinistön armahduspolitiikka

  0 Comments

 • Presidentinvaalit, demokratian irvikuva

  0 Comments

16 kommenttia Kansalaisen vastaus presidentti Niinistölle

 1. J-P H // 2.1.2016 at 16.22 // Vastaa

  Tapio Jankkilan kirjoitus on totta … Odottelen vaan kuka Suomessa aloittaa asian hoitamisen.

   

  • 1918 // 3.1.2016 at 20.19 // Vastaa

   En tiedä, mutta pohjanmaalta ollaan valmiita lähtemään (taas kerran) Isänmaan asialle kun kutsu käy. Maanpetturieliitille sitä mitä se ansaitsee.

 2. Jussi Kankaristo // 2.1.2016 at 16.46 // Vastaa

  Suurkiitos kirjoituksesta.

 3. Mirja // 2.1.2016 at 17.50 // Vastaa

  Kiitos kirjoituksesta. Kuinka tämän saisi presidentin nähtäväksi?

 4. RK // 2.1.2016 at 17.52 // Vastaa

  Asiallisen letkeetä tekstiä,kiitos siitä.Luuletko,että tuo munahiki paskat nakkaa,mitä kansa ajattelee?

 5. Raimo Schröder // 2.1.2016 at 18.16 // Vastaa

  Hyvä kirjoitus 

 6. Ari V // 2.1.2016 at 18.18 // Vastaa

  Asiaa!!!

 7. anne. s // 2.1.2016 at 20.53 // Vastaa

  Hieno kirjoitus. Kiitos.

 8. AAL // 2.1.2016 at 21.33 // Vastaa

  Siinäpä se on sanottu, Kiitos. Suomalaiset ei ole rasisteja vaikka he peräänkuuluttavat järkevää maahanmuuttopolitiikkaa… tästäkin sen voi lukea.

  Suomen päättäjien tulee huolehtia tästä maasta, omista kansalaisista ja niistä maahanmuuttajista joille voidaan turvata töitä ja ihmisoikeudellinen elämä täällä.

  • Marjatta Halonen // 3.1.2016 at 15.40 // Vastaa

   Presidentin puhe oli tosi hyvä.  Hänellä on laaja-alaista näkemystä, mikä suurelta osalta suomalaisia puuttuu täysin.

 9. Mikkoa // 3.1.2016 at 12.26 // Vastaa

  Eipä taida uskoa eduakunnan porukka että se koira älähtää… eipä edes herra respadentti. Jossain kohtaa tämä homma lähtee lapasesta ja silloin ei kukaan ole turvassa. ei kukaan. Se puoli on silloin valittava. Helsingissä herrat luulee olevansa jotakin ja ainoat ihmiset joiden turinoita kuunnellaan asuu siellä. Eihän siellä enää edes kantasuomalaisia paljoa näe. Nyt nämä pakolais lapset miksi niitä kutsutaankin kulkee busseilla merkkivaatteissaan ja parveilevat joukoissa eikä vanhukset pysty turvallisesti kulkemaan enään julkisia käyttäen saati nuoret tytöt sun muut.. eipä se ihme olisikaan jos tänävuonna olisi sitten häätö kansan puolesta. 

 10. KALLE // 3.1.2016 at 13.20 // Vastaa

  KERRANKIN TOTUUS KOKO ASIASTA

 11. kehenkähän voisi luottaa? // 3.1.2016 at 15.47 // Vastaa

  Tapio Jankkila ,KIITOS kun kirjoitit tuon. Olen täysin samaa mieltä. Osasit kirjoittaa fiksusti,asiallisesti ja ajatuksia herättävästi. Kumpa tämänkaltaisetkin viestit menisi joskus perille =päättäjille ja pohdintaan.

 12. Juhani Latvala // 4.1.2016 at 11.11 // Vastaa

  Hyvä kirjoitus. Olen jo useasti kirjoittanut samoilla ajatuksilla. On kohta aika että lähtee mopo käsistä ja kansalaisemme ottaa oikeuden omiin käsiin. Nyt teillä päättäjät vielä mahdolliuus hoitaa asiat miten kansa haluaa ja mikä on oikein maatamme kohtaan. Ruvetkaa toimimaan.

 13. Eila Hakala // 4.1.2016 at 16.27 // Vastaa

  Hieno upea totuuden mukainen ja asiallinen kirjoitus.Toivottavasti laittaa Presidentti Niinistön ja hallituksen ajattelemaan asioita uudella tavalla.Meidän Suomen kansan parasta ajatellen ja niiden jotka tämän hyvin voinnin edfestä taistellut ei että se uhrataan vaan laitetaan kaikkien  Suomen kansanlaisten  asiat paremmmaksi.

   

 14. Mauno // 5.1.2016 at 19.40 // Vastaa

  Rohkea mies ja oivalsi, että suvakit voikin olla melkoisen katalia riidanlietsojia! Nyt tosiaan syytetään jotakin tahoa, vaikka ei tiedetä kuka teki ja mitä? Mainilassa kerran tehtiin vähän samaan tapaan!

Kommentoi artikkelia

Email ei tule näkyville!


*