Nyt on keskiviikko 9.12.2015 |
Uutiset:
Mäenpää myrskyn silmässä

Ilmajokelainen perussuomalaisten varakansanedustaja Juha Mäenpää on joutunut "myrskyn silmään" fb-päivityksensä takia. Mäenpää linkitti sivulleen Satakunnan Kansan uutisen Niinisalossa tapahtuneesta vastaanottokeskukseksi suunnitellun rakennuksen tulipalosta. Hän kirjoitti saatteeksi tekstin ”Aivan mahtavaa. Jumala on olemassa. Rukouksiini on vastattu”.

Näistä sanoista nousi aikamoinen mediakohu ja postausta ovat siteeranneet kaikki merkittävimmät tiedotusvälineet, pappispoliitikot ja perussuomalaisten johto. Mäenpäälle on ehdotettu puolueesta erottamista ja julkista kivittämistä. Näinhän tässä yhteiskunnassa aina tapahtuu, jos omiaan puolustaa ja isänmaallisuutensa tunnustaa. Mäenpää puki sanoiksi ajatuksen, jota suuri osa kansasta mielessään miettii. Yhdyn täysin Mäenpään ajatuksiin. Hän on rohkea ja suoraselkäinen mies.

Suomi on nyt ajettu tilaan, mikä ei ole enää kenenkään hallinnassa. Vallan ovat ottaneet maahan tunkeutuneet rikolliset ja heidän viher-vasemmistolaiset hännystelijänsä. Tämä johtaa väistämättä levottomuuksiin jopa sisällissotaan, joista Juha Mäenpää sanomallaan halusi viestittää ja päättäjiä varoittaa. Mäenpää ei ole tehnyt minkäänlaista rikosta minkään valtakunnan lakia vastaan. Hän on toiminut isänmaallisesti, kuten kunnon Suomen kansalaisen tulee toimia. Sanokoot anssijoutsenlahdet, raimovistbackat, riikkaslunga-poutsalot tai ilkkakantolat mitä tahansa.

Juha Mäenpää kertoo rukoilleensa suomen kansan puolesta, ettei tällaisia kauheuksia pääse tapahtumaan. Hän toimi juuri päinvastoin, kuin Abdi Salaam Ahmed Kulane Helsingissä. Tämä maahanmuuttaja raiskasi ensin, rukoili sitten ja raiskasi taas. Mies tuomittiin tekosistaan kolmen vuoden ja kahden kuukauden ehdottomaan vankeuteen. (http://meillaoliunelma.com/2015/11/il-raiskasi-naisen-kahdesti-ja-rukoili-valilla-yli-kolme-vuotta-vankeutta/)

Seuraavassa Juha Mäenpään tiedotusvälineille lähettämä kirje.

Olen myrskyn silmässä!

Pyydän anteeksi niiltä kansalaisilta joille kirjoitukseni on aiheuttanut mielipahaa. Alexander Stubbin sanoin: ”Sain tekstin omasta päästäni”.

En ole rukoillut sitä että vastaanottokeskus palaisi.

Jaoin facebookissa linkin Satakunnan Kansan uutiseen jossa otsikkona oli: Turvapaikanhakijoille kaavailtu talo paloi maan tasalle Niinisalossa. Saatesanoihin kirjoitin seuraavasti: ”Aivan mahtavaa. Jumala on olemassa. Rukouksiini on vastattu”. Valitsin sanani väärin, kertomatta rukoukseni sisältöä ja se antoi mahdollisuuden vääriin tulkintoihin. Olen rukoillut Suomen kansan puolesta. Olen rukoillut sitä että kansa heräisi ennen kuin joudumme sisällissotaan.

Toivottavasti tämä Niinisalon tapahtuma herättää myös päättäjät. Tämä kriisi on juuri se asia joka minua pelottaa. Jos Suomen hallitus sallii turvapaikanhakijoiden jatkuvan virran Suomeen, ei ole väärin arvella että tällaiset tuhotyöt jatkuvat. Suomen hallituksen kuuluisi edustaa Suomen kansan etua ja huolehtia Suomen kansan turvallisuudesta.

Viime aikojen tapahtumat eivät anna hallitukselle kovin vahvaa näyttöä näistä toimista. Itse en hyväksy väkivaltaa, vahingontekoa, enkä rikollista toimintaa missään muotoa.

Juha Mäenpää

onni ja minä uusi 2

 

 

 

 

Erkki Valtamäki

 

Uutiset

2 kommenttia Mäenpää myrskyn silmässä

  1. maan puolesta // 3.12.2015 at 0.15 // Vastaa

    Asia puhetta.. juha on äijä.

  2. Hannu // 3.12.2015 at 18.05 // Vastaa

    TOTUUDEN PUHUJISTA EI TYKÄTÄ!

Kommentoi artikkelia

Email ei tule näkyville!

*