Nyt on lauantai 8.9.2018 |
Uutiset:
Stubb ja luottamuslauseäänestys

Valtiovarainministeri Alexander Stubbin viimeisimpien, hallintarekisteriä koskevien, valheiden tultua ilmi, ainakin vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki vaatii valtiovarainministerin nauttiman luottamuksen mittauttamista eduskunnassa. stubb selfieKansan keskuudessahan sitä ei tarvitse mittauttaa. Kaikki tietävät muutenkin, ettei sitä alunalkujaankaan ollut mainittavasti ja viime aikojen "muistilapsusten" jälkeen se käytännössä olematonta.

 

Sinänsä oleellisempaa, kuin kysellä Alexander Stubbin mahdollisuuksia jatkaa ministeritoimessaan, olisi lopultakin asettaa kyseenalaiseksi, olisiko häntä koskaan ylipäätään pitänyt ministeriksi valitakaan. Ministerinvalassaan Stubb on nimittäin vannonut näin: "Minä Alexander Stubb lupaan ja vannon kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä, että minä virassani noudatan perustuslakeja ja muita lakeja sekä toimin oikeudenmukaisesti ja puolueettomasti kansalaisten ja yhteiskunnan parhaaksi."
 

Tuon valan kanssa melkoisessa ristiriidassa on Alexander Stubbin  Lontoossa vuonna 2008 pitämä nk. liittovaltiopuhe. Kannattaa huomata, että Stubb oli tuolloinkin Suomen valtiovaraiministeri. Tässä puheessaan Stubb nimittää itseään yhdeksi viimeisistä jäljellä olevista todellisista Euroopan federalisteista. Samoin hän ilmoittaa haluavansa EU.sta supervallan, mikä tarkoittaa sitä, että EU:sta täytyy kehittyä liitovaltioksi, jolla on rasurssit maailmanlaajuiseen voimankäyttöön. Ja pienen kansallisvaltiota nimeltä Suomi edustavana ministerinä hän lausuu painokkaasti:

 

”Valitettavasti, korostan valitettavasti, kansainvälinen järjestelmä perustuu edelleen valtioihin, siis kansallisvaltioihin.” Tämän jälkeen hän tyypilliseen tapaansa päätyy siihen, että on olemassa vain yksi ainoa realistinen vaihtoehto. Se vaihtoehto on Euroopan yhdentyminen, eli kansallisvaltioista luopuminen liittovaltioon ja lopulta Uuteen maailmanjärjestykseen siirtymiseksi.

 

Meillä on siis valtiovaraiministeri, joka sen lisäksi, että kahdella ministerikaudellaan on todistanut olevansa patologinen valehtelija ja täysin pätevä tuhoamaan Suomen valtiontalouden pelottavalla tehokkuudella, myös asialleen antautunut stubb euSuomen itsenäisyyden vihollinen.Kuka uskaltaa tunnustaa olevansa se neropatti, jolle tuli mieleen päästää tämä äärimmäisen vaarallinen ja häikäilemätön mies vallan kahvaan? Ja mitä sanoo meidän kansalaisten valppauden herpaantumisesta se, että me olemme sallineet sen tapahtua? Jos nyt ehkä tuon yhden, Lontoossa pidetyn puheen huomaamatta jäämisen voisi ehkä vielä ymmärtää, ei Stubbin kannnan näissä asioissa voi juuri väittää olleen piilossa.

 

Alexander Stubb on mies, joka- teki väitöskirjan aiheenaan Euroopan unionin joustava yhdentyminen, joka on julkaissut kymmenen EU-aiheista kirjaa ja on avoimesti ajanut Euroopan unionin laajentumista ja integraation syventämistä. Meillä on, ainakin perustuslain mukaan itsenäinen kansanvaltainen valtiomuoto. Meillä on kansa, josta vähintään 90% vihaa liittovaltioajatusta, kuin myrkkyä ja on taistellut itselleen itsenäisyyden kovalla hinnalla. Miten siis on mahdollista, että meillä on ministeri nimeltä Alexander Stubb?

 

korvakuulo 6 (3)

 

 

Kristiina Kalliojärvi

 

Uutiset

 • Jyrki Kataisen rikoskumppani EU:n asialla

  1 Comment

 • Sauli Niinistön armahduspolitiikka

  0 Comments

 • Presidentinvaalit, demokratian irvikuva

  0 Comments

 • Marraskuu 2017 Espanjan Benalmádenassa

  0 Comments

2 kommenttia Stubb ja luottamuslauseäänestys

 1. Wille Neoff // 2.12.2015 at 23.34 // Vastaa

  Joitakin vuosia sitten pääministeri Anneli Jäätteenmäkikin joutui eroamaan huomattavasti pienemmästä valehtelusta.
  Samoin kävi valtiovarainministeri Arja Alhollekin.
  Mikä ihme siinä on että yhtä Stubbia ei saada ulos tuolta eduskunnasta?

  Ministerin- ja kansanedustajan virat perustuvat luottamukseen ja miten kukaan voi luottaa tuollaiseen ihmiseen joka heittelee omasta päästään lukemia vailla minkäänlaista totuudenhäiventä.

  Tyhmyydelläkin on näköjään suvakkinsa ja kannattajansa.

 2. M. Nordvall // 4.12.2015 at 9.57 // Vastaa

  Stubb on mies. Siksi sitä ei saada pois. Häpeämätöni vielä. Nyt saa jatkaa valehtelua kun pyysi anteeksi. Toivon että kansa muistaisi vaaleissa olla äänestämättä häntä. 

Kommentoi artikkelia

Email ei tule näkyville!


*