Nyt on perjantai 16.10.2015 |
Uutiset:
Jarmo Lintalalle

Kaikkien alojen asiantuntija J. Lintala sivalsi (Ilkka (3.10.2015) tapansa mukaan E. Valtamäkeä, jolla ei ole oikeutta puhua nuorisomme syrjäytymisestä. Oikeus on vain hänellä, koska hän on 34 vuotta ryhmän kohtelua seurannut. E. V. syyllistyi J. L:n mukaan marttyyriyteen, mutta hän ei.

(http://www.ilkka.fi/mielipide)

Kaikkien kukkahattutätien isä J. L. unohti kertoa, että lähes koko sen ajan, kun hän on syrjäytyneiden nuorten kohtelua seurannut, hän oli myös yksi kaupungin keskeisistä päättäjistä.

Hänellä oli silloin mahdollisuus tehdä asialle jotakin. Sitä hän ei tehnyt, joten tällä kritiikillään J. L. kastelee omat housunsa.

En toki yllättynyt J. L:n kannanotosta. Juuri hänen ja hänen hengenheimolaistensa takia erosin vuonna 2008 Suomen keskustasta. Seinäjoella tämä ydinporukka, johon J. L. kuului myrkytti täydellisesti puolueen sisäisen ilmapiirin.

Erkki Valtamäki

1 kommentti: Jarmo Lintalalle

  1. Jarmo lintala // 4.10.2015 at 16.30 // Vastaa

    Herraisä nähköön.Olet näemmä onnistunut mýrkyttämään mielesi kokonaan.Tein oman osani, sekä työssä että poliitikkona, aikalaistodistuksia varmaankin löytyy.Lue kommenttini Ilkasta tarkkaan ja kasva aikuiseksi.Tuo aina mua sorretaan-tyyli ei kestä maailman tuulia.Mittä lähtöösi keskustasta tulee, maalasit itsesi nurkkaan.Sait tehtäviä enemmänkin kuin ansaitsit, mutta kun itsekritiikkiä ei ole, niin mikään ei riitä.
    terv.JL

Kommentoi artikkelia

Email ei tule näkyville!

*