Nyt on torstai 17.3.2016 |
Uutiset:
Peliveljille tappio kärkiottelussa (maalikooste)

Seinäjoen Peliveljet kärsi jo toistamiseen niukan tappion salibandyliigan kärkijoukkueelle Jyväskylän Happeelle. Nyt Happee oli parempi kotisalissaan 5-4 (1-0, 1-1, 3-3).

Happeen Peter Kotilainen vei avauserässä joukkueensa 1-0 johtoon tarkalla kaukovedolla. Toisen erän puolivälissä Veli-Matti Hynynen lisäsi johdon 2-0:een. Aivän erän lopulla SPV:n Ville Kuusela onnistui Sami Kosken syötöstä kaventamaan 1-2:een.

Kolmas erä oli tasaista taistelua, missä maaleja tehtiin kuusi kappaletta. Happee karkasi ensin jo 3-1 johtoon Lassi Kotovaaran maalilla. Sitten tulivat vieraat. Ensin edellisen ottelun sankari Jari Hankkio kavensi Tuukka Kivirannan esityöstä tilanteen 3-2:een, ja kaksi minuuttia myöhemmin asialla oli Jalo Kouvonen. Tasoitusmaalin syöttäjäksi merkittiin Mikko Kohonen.

Kun päätöserää oli jäljellä kolme ja puoli minuuttia oli Happee jälleen kahden maalin etumatkalla. Jami Manninen teki rankkarista 4-3 ja Kotilainen Mannisen syötöstä 5-3. Viimeiset kaksi minuuttia Peliveljet pelasi ilman maalivahtia. Jyrki Holopainen onnistui kaventamaan Kivilehdon syötöstä vielä 5-4:een, mutta siihen takaa-ajo tyssäsi. Happee otti arvokkaan kotivoiton.

Peliveljien ykkönen oli 41 kertaa maalillaan torjunut Julius Kivimäki. Myös Jalo Kouvosella oli hyvä pelipäivä. Happeen paras oli kaksi maalia viimeistellyt Peter Kotilainen. SPV:n valmentaja Tommy Koponen harmitteli niukkaa tappiota tärkeässä pelissä.

– Harmittaa, kun juuri saatiin peli tasoihin, niin heti tehtiin muutama iso virhe. Tuomarit sallivat kovan pelin ja myös jälkipelin puolin ja toisin. Se olisi pitänyt karsia pois, Koponen kommentoi.