Nyt on tiistai 11.9.2018 |
Uutiset:
Turvapaikkasalailua

Mikä meihin suomalaisiin on mennyt? Hyväksymme ilman minkäänlaista kritiikkiä viranomaisten toimet tässä täysin hallitsemattomassa kansainvaelluksessa. Kysymyshän ei suinkaan ole turvapaikasta, vaan laittomasta maahan tunkeutumisesta. Myös viranomaiset ovat tunnustaneet, että kaikkia mahdollisia lakeja ja pakolaisiasopimuksia on rikottu. Siitä huolimatta rajojemme läpi virtaa joka päivä sadoittain nuoria irakilais- ja afgaanimiehiä verorahoilla hyysättäväksi.

Minua ihmetyttää tässä turvapaikkabisneksessä moni asia. Erityisesti se, mitä tai ketä viranomaiset, johtavat poliitikot ja valtamedia pelkäävät, kun asioista ei uskalleta puhua rehellisesti. Miksi ei kerrota esimerkiksi sitä, että Kauhavan entisen Lentosotakoulun tiloihin perustetussa vastaanottokeskuksessa majailevilta ihmisiltä on löydetty polttopulloja ja räjähdeaineita. Tai sitä, että poliisi on useaan kertaan joutunut puuttumaan talossa ilmenneisiin väkivallantekoihin. Poliisi ei kerro, tiedotusvälineet eivät kerro, paikkaa ylläpitävät viranomaiset eivät kerro. Miksi?

Kysyin Seinäjoella järjestetyssä vastaanottokeskusinfossa miksi vastaanottokeskuksen perustamisasiaa ei ole tuotu, niin kuin olisi kuulunut, Seinäjoen valtuuston käsittelyyn?  Kaupunginjohtaja vastasi, että kaupunginhallitus on näin päättänyt. Selvitin asian hallituksen pöytäkirjoista, hallituksen ja valtuuston puheenjohtajilta. Mikään ei tukenut kaupunginjohtajan vastausta.

vastaanottokeskusinfoKysyin myös veronmaksajana, mitä turvapaikkabisnes meille maksaa. Kysymys sivuutettiin vaikenemalla. Kyllä nykyisessä avoimessa yhteiskunnassa veronmaksajalla on oikeus tietää mihin verorahoja käytetään ja kuinka paljon. Maahanmuuttovirasto ja SPR ovat nousseet valtioksi valtioon. Ne saavat huseerata ja pyörittää bisneksiään verorahoilla ihan miten haluavat. Veronmaksaja ei saa tietoa siitä, kuinka paljon yksityiset, tilojaan vastaanottokeskuksien käyttöön vuokraavat yritykset keräävät vuokratuloja. On kerrottu, että vuokra on 45 euroa turvapaikanhakijaa kohden päivässä. Nopeasti laskien Kauhavan vastaanottokeskuksessa, missä majoittuu noin 200 turvapaikanhakijaa, loppusumma on 3,2 miljoonaa euroa vuodessa. (45 x 365 x 200 = 3 285 000). Aika mojova bisnes. Jos tämä ei pidä paikkaansa, korjatkaa. Muuta tietoa en ole saanut. 

kysy päättäjiltäOlin vastaamassa valtuutettuna Seinäjoen kaupunkilaisille järjestetyllä kyselytunnilla. Tilaisuus televisioitiin YLE Areenassa ja sen veti YLE:n toimittaja. Kaupunkilaiset olivat esittäneet ennakkoon useita kysymyksiä vastaanottokeskusta koskien. Yhtään kysymystä ei otettu tilaisuudessa esille. Miksi?

onni ja minä uusi 2 – KopioPakolaisasia on liian kuuma peruna annettavaksi kansalaisten päätettäväksi. Jokin tässä nyt haisee ja pahasti. Haluaisin tietää, mitä tämän kaiken taakse piilotetaan. 

 

Erkki Valtamäki

Uutiset

 • Jyrki Kataisen rikoskumppani EU:n asialla

  1 Comment

 • Sauli Niinistön armahduspolitiikka

  0 Comments

 • Presidentinvaalit, demokratian irvikuva

  0 Comments

 • Marraskuu 2017 Espanjan Benalmádenassa

  0 Comments

4 kommenttia Turvapaikkasalailua

 1. SHU // 14.11.2015 at 9.26 // Vastaa

  Katselen juuri tv:ta, jossa Tuomioja vakuuttaa, että Eurooppa on vielä turvallinen maa. Menköön kertomaan sen Pariisin uhreille ja kysymään, että ovatko samaa mieltä.

  Itse asun alueella, jossa viimeisen tiedon mukana kahdessa vastaanottokeskuksessa asuu 650 'turvapaikanhakijaa' – kaikki salskeita nuoria miehiä – nyt ehkä luku on jo paljon suurempi. Kun alueella on paljon tyhjentyneita teollisuusrakennuksia, niin odotettavissa on, että alueelle perustetaan vielä kolmas ja ehkä useampikin vastaanottokeskus.

  Ja tuo näkyy. Kauppa on vilkastunut näiden nuorien miehien ansiosta, myös Alkon. Bussipysäkki on aina täynnä samoja nuoria miehiä ja bussit myös.

  Eilen illalla bussissa katselin erään nuoren miehen tuijottelua. Hän tuijotti tauotta vastapäätä istuvaa nuorta vaaleaa tyttöä ja ajattelin, että toivottavasti tuo tyyppi ei kohtaa nuorta tyttöä yksinäisellä seudulla, katse oli senkaltainen. Kun tyttö poistui bussista, nuori mies alkoi tuijottaa yhtä rävähtämättä vieressäni istuvaa nuorta tyttöä. Tarkoitukseni oli poistua bussista puolivälissä matkaa, mutta jatkoin matkaa päätepysäkille, sillä en halunnut vapauttaa paikkaani tytön vieressä.

  Koska kyseessä on teollisuusalue, jolla asun, siellä kulkee vähän ihmisiä iltaisin, joten en enää kulje yksin kovin myöhään, saatan myös luonani vierailevan nuoren tytön bussipysäkille, yksin en enää häntä päästä.

   

 2. Fred // 17.11.2015 at 13.28 // Vastaa

  Kyseessä lienee Helsingin sijaitseva Pitäjänmäki. Aiemmin töissä siellä olleena ihmettelin sitä Amiedun porukkaa, suurin osa mustia. Kukahan se heidänkin opinnot maksaa.

 3. sgedesdagsrghafhsahfsd // 17.11.2015 at 13.46 // Vastaa

  Haluatteko tietää kuka tätä palettia maailmanlaajuisesti taustalla pyörittää?

  Lukekaa kirja: The Protocols of the Elders of Zion

  Näin tämä menee. Joku väittää väärennökseksi, siitä huolimatta kaikki tapahtuvat kirjan mukaan. Kirja kirjoitettu 1800-luvun lopulla. Hyytävää!

 4. Kriisimilli // 20.11.2015 at 12.08 // Vastaa

  Minäkin viittasin jo toisessa kommentissani tutustumisenarvoiseen näkökulmaan uudesta maailmanjärjestyksestä: R. Skinner, Uuden kapitalismin kulttuuri, 2007, Vastapaino. Maailma on jo tuonkin kirjan jälkeen muuttunut edelleen, mutta se herättää ajatuksia, mistä ja miten tähän pisteeseen on tultu. 

  Kyse ei saa olla vain rahasta, vaan meillä pitää olla myös arvoja, jotta elämällämme olisi merkitystä. Jokaisessa kulttuurissa on arvonsa, ja meidän olisi nyt jaksttava taistellla omiemme puolesta, vaikka maan hallitus vetääkin pulkkaa toiseen suuntaan. 

Kommentoi artikkelia

Email ei tule näkyville!


*