Nyt on tiistai 1.12.2015 |
Uutiset:
Katastrofin ainekset

Neuvoja satelee Suomen kansalle. Pääministeri Juha Sipilä neuvoi Ylen pääministerin haastattelutunnilla elämään rauhassa, vaikka terroritekojen uhkaa Suomessa ei voida sulkea pois. SPR:n puheenjohtaja Pertti Torstila puolestaan vakuuttaa, että vaikka paluuta entisenlaiseen Suomeen ei ole, on kaikki hyvin, kun vain kuuntelemme maahantunkeutujien tarinoita, ja ymmärrämme miksi he ovat tehneet pitkän matkansa tänne Pohjolan perukoille. Sitä ei pääministeri vaivaudu perustelemaan, miksi tätä terroritekojen uhkaa ei millään lailla pyritä vähentämään, vaan laittomien, paperittomien ja identifioimattomien maahantunkeutujien eli potentiaalisten terroristien loputon virta maahan saa jatkua täysin häiritsemättä. Perusteluja myöskään Torstilan mielipiteelle, että suomalaisten on vain sopeuduttava muuttuneeseen tilanteeseen, on turha etsiä. Ellei perustelu ole se, että SPR:n taholta näin vakuutetaan. Perusteluja kyllä kaipaisi, kun katsoo, millaiseen todellisuuteen näiden miesten mielestä suomalaisten tulisi sopeutua ja millä hinnalla.

 

Nykyisen kaltaiseen rajoittamattomaan invaasioon alistuminen tarkoittaa pitkän laitomuuksien, järjettömyyksien ja epäoikeudenmukaisuuksien ketjun hyväksymistä. Ja pitänee vielä huomauttaa, että meitä ei ainoastaan pyydetä hyväksymään tätä kaikkea, vaan myös rahoittamaan se. Ilman, että koskaan olisimme antaneet päättäjilleemme mandaattia tähän toimintaan, SPR:stä ja muista maahammuuttobisneksen toimijoista nyt puhumattakaan. Meidän vaaditaan hyväksyvän, että

 

Tänne tulee turvapaikkaa hakemaan henkilöitä, jotka ovat useimmat lähteneet turvalliseksi luokitelluista maista, ja joista suurin osa on kulkenut tänne useiden muiden Eurooppan maiden läpi, ennen tänne päätymistään. Lisäksi näistä tulijoista suurella osalla joko ei ole mitään henkilöllisyyspapereita mukanaan tai ne ovat väärennettyjä.

 

* Heidän vastaanottamisensa tänne mahdollistaa järjestäytyneen rikollisuuden harjoittaman miljoonien eurojen liiketoiminnan. Tämä bisnes eli ihmisalakuljetus vaatii myös lukemattomia uhreja. Ja kummallisinta on, että näistä hukkuneista uhreista meille esitettyjen kuvien avulla meidät yritetään saada hyväksymään tämän toiminnan lisääminen.

 

* Heidän joukossaan tiedetään tulevan maahan rikollisia, huumekauppiaita ja terroristeja. Samoin tiedetään, että kulttuurierot tulevat näkymään lisääntyneinä raiskauksina ja muina väkivallantekoina.

 

* Näistä maahantulijoista pyrkivät parhaansa mukaan hyötymään yksityiset sijoittajat, kiinteistönomistajat, hoiva- ja koulutusyritykset jotka lähtevät mukaan turvapaikkabisnekseen. Jota ei oikeastaan pitäisi edes kutsua bisnekseksi, sillä kysymys on riskittömästä toiminnasta verovarojen siirtyessä näiden yrittäjien taskuun.

 

* Kantaväestön oikeuksia poljetaan näiden tulokkaiden hyväksi. Nyt on jo nähty, että vanhuksia, mielenterveyskuntoutujia ja jopa päiväkotilapsia on siirretty maahantulijoiden tieltä. Myös suomen sadat tuhannet työttömät ovat voineet vain hampaitaan kiristellen kuunnella vaatimuksia tulijoiden välittömästä työllistämisestä.

 

* Sananvapautta rajoitetaan koko ajan tiukemmin, ja kansanvallan periaatteista ollaan luopumassa kokonaan, sillä ainoastaan siten on mahdollista pitää pystyssä tämä järjetön rakennelma, jolla on tukenaan korkeintaan 10% kansalaisista.

 

Herrat Sipilä ja Torstila, en todellakaan tiedä, mitä te luulette näkevänne, mutta täysin selvää on, mitä jokainen terveellä järjellä ja todellisuudentajulla varustettu ihminen tässä näkee: katastrofin ainekset. Toivottavasti olette yhtä valmiita kantamaan tuosta katastrofista vastuun, kuin olette olleet toimimaan sen arkkitehteina ja mainosmiehinä.

 

korvakuulo 6 (3)

 

 

Kristiina Kalliojärvi

Uutiset

Kommentoi artikkelia

Email ei tule näkyville!

*