riski roope

Seinäjoen Jalkapallokerhon piina Veikkausliigan hännillä hellitti hiukan, kun HIFK kaatui kotona 2-1 (1-0). SJK hallitsi avauspuoliaikaa selvästi, ja siirtyi yhdeksännellä peliminuutilla johtoon Roope Riskin upealla maalilla. Vapauttavan syötön maaliin antoi Ariel "Tuco" Ngueukam.

IMG_2454– Taas mentiin pikku askel eteenpäin tuloksellisesti murheellisen Lahti-pelin jälkeen. Sanoin ennen peliä, että on hienoa olla tämmösen jengin kanssa tekemisissä, että vaikka tuloksen ei ole sitä mitä on haluttu, niin jätkät on tosi rauhassa. Tänään aloitettiin loistavasti, sen jälkeen vastustaja pääsi vähän mukaan, mutta meidän selkäranka ei niksahtanut. Noustiin seuraavalle askelmalle, ja uskottiin loppuun asti voittoon ja se tuli, huojentunut SJK:n päävalmentaja Simo Valakari totesi.

Toisella puoliajalla kotijoukkue keskittyi puolustamiseen. Se kostautui 79. minuutilla, kun SJK:n toppari Abdoulaye Meite kaatoi HIFK:n Esa Terävän rangaistusalueella, ja Juho Mäkelä latasi pilkulta 1-1 tasoitusmaalin.

kink tarmoTilanne näytti seinäjokelaisten kannalta todella huonolta. Tasapeli ei missään tapauksessa riitä. SJK oli sillassa vain yhdeksän minuuttia, sillä virolaisvahvistus Tarmo Kink puski 88. minuutilla lähietäisyydeltä vapauttavan 2-1 voittomaalin. Namupassin maaliin antoi Johannes Laaksonen.

honkavaara jani– Me oltiin pelillisesti selvästi parempi joukkue, mutta SJK viimeisteli paremmin. Kaikessa muussa oltiin selkeästi edellä, HIFK:n valmentaja Jani Honkavaara totesi pettyneenä.

Osittain tämä pitää paikkansa, mutta vain toisen puoliajan osalta. Avauspuolikasta seinäjokelaiset dominoivat selkeästi.

IMG_2457– Upea voitto meiltä. Kaveri pääsi tekemään maalin pilkusta, mutta me ei lannistuttu siitä, vaan uskottiin loppuun asti voittoon ja kolmeen pisteeseen, SJK keskikenttäpelaaja Youness Rahimi kiteytti.

hänninen matias– Annettiin kentällä kaikkemme, mutta kaksi tosi tyhmää nukahdusta ja se maksoi kaksi maalia. Meillä oli mestoja, joista olisi pitänyt tehdä maaleja, mutta tässä on tulos, HIFK:n laitapakki Matias Hänninen murehti.

Erkki Valtamäki

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *