Seinäjoen JymyJussien taival superpesiksessä on juuri nyt varsin vaivalloista. Pattijoella seinäjokelaiset jaksoivat taistella avausjakson, mutta joutuivat lopulta IMG_3380 (2)taipumaan 2-1 (2-3, 3-1, 2-0) tappioon. Vieraat saivat juoksijan kolmoselle 13 kertaa kotijoukkueen 11 vastaan, mutta kotiuksissa oli suuria ongelmia.

JymyJussit aloitti ottelun vahvasti. Pattijoen siirryttyä avausvuorossa Timo Ehrolan lyönnillä ja Timo Kallion tuomana 1-0 johtoon, vieraat tulivat rinnalle ja ohi. Ensimmäisen tasoittavalla Mikko Vainionpää löi ja Ville Viita toi 1-1:een. Toisessa vuorossa asialla olivat Tero Viinämäki lyöjänä ja Ilari Siutla tuojana. Seinäjoki johti kahden vuoron jälkeen 2-1. Kolmannessa vuorossa Pattijoen sisäpelin hahmo Antti Korhonen toi kotijoukkueen vielä tasoihin, kun Kallio syöksyi IMG_3377 (2)toisen juoksunsa. JymyJussit ratkaisi jaksovoiton kolmannen tasoittavalla. Lyöjänä Jukka-Pekka Vainionpää ja tuojana Veli-Pekka Yli-Hirvelä.

Toisella jaksolla alkoi Antti Korhosen näytös. JymyJussit siirtyi ensin kolmospesän harhaheitolla ja Siutlan tuomana 0-1 johtoon. Toisen vuoron tasoittavalla Korhonen kotiutti kahdesti. Ensin kotiin kipaisi jälleen Kallio ja heti perään Tuukka Sarkkinen. Kun Marko Nikula kotiutti samassa vuorossa Topi Kososen, oli jaksovoitto sinetöity.

Supervuorossa Antti Korhonen jatkoi hyviä otteitaan kotiuttaen kumuralla Kososen. 2-0 lukemat iski Harri Kolehmainen tuojana Korhonen. JymyJussit ei pystynyt tähän vastaamaan ja kaksi sarjapistettä jäi Pattijoelle. Lohdutuksena seinäjokelaiset saivat kotiin tuomisina yhden pisteen.

Parhaat

IMG_3455 (2)Kentän kuningas oli tänään Pattijoen sieppari Antti Korhonen (10/12) neljällä lyödyllä ja yhdellä tuodulla juoksulla. Jussi Kemilä (7/10) hoiti kakkosvaihdot (6/7) taitavasti ja ansaitsi kakkospalkinnon. Timo Kallio (3/7) kiersi kenttää ahneesti tuoden kolme juoksua. Lukkari Topi Kosonen (3/3) oli tutun tehokas lautasen ääressä ja pelasi sisällä 100 %:n pelin. Kosonen pystyi pitämään JymyJussien vaarallisimman aseen Jukka-Pekka Vainionpään lähes täysin pimennossa.

tero viinamäki (2)Seinäjoen ykkönen oli hyvään pelivireeseen päässyt Tero Viinamäki (5/6). Mies vaihtoi tehokkaasti ja löi yhden juoksun. Veli-Pekka Yli-Hirvelä (6/7) meni kentälle totutun varmasti ja toi kaksi juoksua. Muutenkin kärki toimi nyt aikaisempaa paremmin. Kakkoslyöjä Ilari Siutla (5/7) ja kolmonen Antti Kuusisto (6/8) siirsivät kärkeä hyvin eteenpäin, mutta sitten alkoivat ongelmat. Pääkotiuttajat Jukka-Pekka ja Mikko Vainionpää eivät olleet tänään parhaimmillaan. Kolmestatoista kolmostilanteesta juoksija saatiin kotiin vain kolme kertaa.

– Erkki Valtamäki –

Ota osaa keskusteluun

2 kommenttia

  1. Minäkin olisin voinut kirjoittaa äskeisen otteluraportin näkemättä ottelua täältä Haminasta käsin lukemalla tilastot läpi.

    1. Entäs sitten? Niin minäkin tein. Onko siinä jotakin väärää?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *