IMG_2917

Seinäjoen Jalkapallokerhon ja Vaasan Palloseuran paikallisderby ratkesi kaksi minuuttia ennen loppua, kun Roope Riski pukkasi läheltä pallon verkkoon. Esityön maaliin teki Ariel ”Tuco” Ngueukam riistämällä pelivälineen VPS:n puolustukselta päätyrajalla.

 

IMG_2941– Vaasa on pelannut tällä kaudella rohkeasti pallonhallintapeliä, mutta ihan sellaista ei nähty kuin aiemmin. He olivat suoraviivaistaneet peliään, kuten jo viime ottelussaan jossa saivat tulosta. Meiltä mielestäni ehjä ysikymppinen ja meidän pelinrakentelu toimi hyvin. Mitä pidemmälle ottelussa mentiin, sitä selvempää alkoi olla että se joka tekee ottelussa maalin, on me. Ja lopussa saimme sitten palkinnonSJK puolustuksessa hyvän päivätyön tehnyt Henri Aalto kiteytti.

IMG_2927Vaasalaisilla oli hyvät hetkensä toisen jakson puolivälissä. Erityisesti Andre Clennon oli vaarallinen, ja Jonas Levänen laukoi sivutolppaan.

IMG_2937– Toisella puoliajalla meillä oli hyviä tilanteita jopa ratkaista ottelu, mutta sitä ei tehty ja SJK teki lopussa 1-0 maalin. Siihen peli ratkesi, VPS:n valmentaja Petri Vuorinen summasi.

SJK:n päävalmentaja Simo Valakari kiitteli joukkuettaan maltista ja uskosta siihen, että töitä tekemällä saa ennen pitkää palkinnon.

IMG_2945– Täysin ansaittu voitto. Kuopiossa pelattiin 90 minuuttia, pelattiin erittäin hyvin ja tehtiin hommia. Tänään jatkettiin samasta ja tehtiin 80 minuuttia hommia ennen kun saatiin se palkinto. Jätkät jaksoivat jatkaa meidän juttua ja tiedettiin, että se tulos tulee. Jos se ei olisi tullut tässä matsissa niin se olisi tullut seuraavassa. Tämä oli hieno voitto. Tämä on kuitenkin paikalliskamppailu ja VPS on hyvä joukkue. On ollut hieno nähdä tämä kolme viikkoa mikä rauha on ollut joukkueessa. Kaikki pelaajat on ollu harmistuneita tuloksista, mutta siinä on ollut sellainen tietty, että halutaan kääntää tämä homma. Missään nimessä ei vielä olla siellä, missä halutaan. Paljon on töitä, mutta taas mentiin eteenpäin, Valakari kertoi.

Erkki Valtamäki

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *