Seinäjoen kaupunginteatterin taiteellisen johtajan Vesa-Tapio Valon määräaikainen sopimus päättyy ensi syksynä. Valo ilmoitti tänään, että hän jättää tehtävät silloin eikä ole käytettävissä jatkossa. Taiteellisen johtajan paikka laitetaan heti julkiseen hakuun. Valon mukaan viisi vuotta on sopiva aika yhdessä työpaikassa.

– Keskityn nyt romaanin kirjoittamiseen.

Myös kaupungiteatterin toimitusjohtaja vaihtuu ensi kevään aikana, kun nykyinen toimitusjohtaja Marja-Leena Kallantie jää eläkkeelle. Toimitusjohtajaksi ilmoittautui kaupungin sisäisessä haussa kolme henkilöä ja julkisessa haussa kahdeksan henkilöä. Teatterin hallitus on kutsunut haastatteluun kaikki kolme sisäisessä haussa olleet ja neljä toisella kierroksella mukaan tullutta.

Toimitusjohtajan paikkaa hakivat fil.yo Markko Heinonen Turusta, TaM Irmeli Jussila Alavudelta, yo-merkonomi Harri Natunen Raumalta, kulttuurituottaja YAMK Sini Rauhala Seinäjoelta, FM Timo Saarimäki Seinäjoelta, MuM Jukka Saarman Jyväskylästä, FM Maria Salomaa Tampereelta ja BBA Pirkko-Liisa Utter Seinäjoelta sekä jo aiemmin kaupunkikonsernin sisäisessä haussa FT Jarmo Anttila, KTM Paula Pitkäkoski ja TeM Jukka Puronlahti.

valo vesa-tapio

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *