Teen nyt rajun henkilökohtaisen paljastuksen: rakastan suomalaista valkoista roskaväkeä. Mikä on suhteellisen hyvin näin kärttyisältä akalta.

tervo 3 (3)Se onkin sitten se loput 15% , joiden suhteen minulla on suuria vaikeuksia. Siis tämä sivistyneistö. (Ainakin oman määritelmänsä mukaan. Pidättäydyn kommentoimasta.)

Miksikö? Antakaas, kun muistelen.

* Hallitus leikkaa köyhiltä.

Sivistyneistö: Voi, voi, mutta pakko, mikä pakko. Kunhan ei kulttuurista, kehitysyhteistyöstä ja minulta.

* Hallitus rikkoo päätöksillään perustuslakia.

Sivistyneistö: Ai, en ole kuullutkaan. EVVK.

* Työttömät halutaan panna orjatyöhön.

Sivistyneistö: En minä vain koskaan ole ollut työttömänä.

* Supo myöntää, että turvapaikanhakijoiden joukossa on todennäköisesti myös terroristeja.

Sivistyneistö: Höpö, höpö.

* Suomen vesivaroja suunnitellaan yhtiöitettäväksi.

Sivistyneistö: En ole kuullutkaan. Salaliitoteoria. Eikä sitä paitsi koske minua.

* Positiiviseen syrjintään kyllästyneet, demokratian toimimattomksi havainneet, itsensä ja kansansa tulevaisuuden ja turvallisuuden puolesta huolestuneet kansalaiset ovat käyttäneet laillista oikeuttaan osallistua rauhanomaiseen mielenosoitukseen.

Sivistyneistö (@Jari Tervo): Helsingissä, Lahdessa ja Torniossa nähdyt mielenosoittajat ovat ”valkoista roskaväkeä”, joiden tekoja ei pidä edes yrittää selitellä työttömyydellä tai yhteiskunnallisella syrjäytymisellä.

Tämän huonosti koulutetun, epäterveellisesti syövän, homoja ja muukalaisia vihaavan, kulttuuria inhoavan ja omasta pseudo- ja kiihkoisänmaallisuudestaan jäykistyvän kansanosan suurin pelko on tämä: mikä tahansa maahan saapuva ihmisryhmä ohittaa heidät hetkessä sosiaalisessa hierarkiassa ja jättää heidät edelleen alimmaiseksi, Tervo analysoi.

Kun huuhaan linkous netissä ja rotuharhoissa onanointi rupeaa suomalaista rasistia tympäisemään, tekee mieli välillä pieksää ihmisiä, miksei myös polttaa, kirjailija katsoo.”

JARI TERVO, onko vielä jotain mitä haluat meille roskaväelle kertoa itsestäsi ja muusta sivistyneistöstä?

” Suomen kielessä on täsmällinen nimitys ihmisille, jotka tahtovat polttaa ja kivittää toisia ihmisiä. He ovat roskaväkeä.” 

Sinänsä positiivista, että itsekritiikkikin iski sentään jossain välissä.

korvakuulo 6 (3)– Kristiina Kalliojärvi –

Ota osaa keskusteluun

3 kommenttia

  1. En ole minäkään ollut työttömänä, enkä sen pahemmin heitellyt ketään kivillä tai polttopulloillakaan. Mutta pieneläkeläiseksi kai voin katsoa itseni, joten valkoista roskaväkeä olen minäkin. Yhdyn roskaväeltä Tervolle meneviin terveisiin!

  2. Jari Tervo on unohtanut olleensa kirjailija joka tienasi ”suomalaisen roskaväen” rahoilla. Kuka muukaan olisi hänen kirjojaan lukenut? Jari Tervo on ilmeisesti kääntynyt islamin uskoon kun niin kiihkeästi kristittyjä vihaa ja haluaa kymmeniä tuhansia islamisteja Suomeen. Kuka muu olisi niin sairas että toivoisi että ihmiset joutuisivat pakenemaan omasta maastaan, vain J. Tervo.

  3. jos tuo tervo kuvittelee että mitä tahansa voi suustaan päästää niin voi tulla jokin yllätys jonain päivänä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *