Euroopan unionista on valehdeltu meille alusta lähtien. Korjaan: melkein alusta lähtien. Alku oli tietenkin se, kun hyvin pienien vaikutusvaltaisten piirien kesken alettiin valmistella EU:iin liittymistä, kansalaisia asiasta informoimatta ja hyvin tietäen, että hanke ei saisi kansalaisten enemmistön kannatusta. eu suomiItse asiassa vuonna 1993, tehtiin gallup siitä, kuinka suuri osa kansalaisista kannattaa EU:iin liittymistä. Kannatus oli 10 % vastanneista. Ennen liittymistä monissa eri yhteyksissä kävi ilmi, että liittymistä kannattaneiden puolueiden johto ei saanut edes omaa kanttäväkeään hankkeelle myötämieliseksi. 
 

Tiedotus ennen kansanäänestystä oli avoimen puolueellista ja esim. suuri osa median kenttää suostui pimittämään kaikki negatiiviset uutiset EU:sta. Näin jäi kertomatta kansalle esim. suurimuotoisesta korruptiosta ja rahan hävikistä. Suoranaisia valeita esitettiin siitä, että EU:n jäsenyys ei tulisi lainkaan vaikuttamaan Suomen itsenäisyyteen. Samoin kuin siitä, että euroon liittymisestä tai liittymättä jättämisestä tultaisiin myöhemmin tekemään aivan erillinen päätös. EU:n luonteesta liittovaltioksi pykivänä ja suurteollisuuden etuja ajavana epädemokraattisena organisaationa ei tietenkään hiiskuttu sanaakaan. Kuten ei tietenkään myös jo tuolloin tiedossa olleista kytköksistä mafiaan. Nyt kun tämän hirvittävän virheratkaisun seuraukset ovat jo ilmiselvästi näkyvissä, haluavat meidän päättäjämme edelleen jatkaa tätä samaa valehtelun linjaa. Ja nyt, kun jopa päättäjillemme alkaa selvitä, ettei totuutta ole pystytty kansalaisilta pimittämään, on alkanut jälleen operaatio Venäjällä pelottelu, toinen tuotantokausi. Ensinmäinenhän nähtiin jo 1994 kansanäänestyksen alla.
 

eurosetelitTähän mennessä EU-jäsenyys on tullut maksamaan Suomelle arvioiden mukaan noin 100 miljardia euroa. Tuolla rahalla olemme saaneet kasvavan työttömyyden, nipun järjettömiä tai Suomen oloihin soveltumattomia direktiivejä ja kyseenalaisen kunnian toimia Eurooppalaisten pankkien ja finanssipelureiden tappioiden maksumiehenä.

Suurin osa EU-maista jättää huomiotta itselleen vahingolliset direktiivit, aina kun voivat. Suomen päättäjät sen sijaan eivät välitä Suomen edusta lainkaan, vaan esittävät luokan mallioppilasta laittamalla täytäntöön hölmöimmät ja vahingollisiimmatkin direktiivit pilkun tarkasti, välillä jopa ankarammassa muodossa, kuin alkuperäinen direktiivi edellyttää. Päättäjämme eivät ole edes yrittäneet ajaa suomalaisten etuja, niinpä maksamme esim. myös Britannian jäsenmaksun maksuhelpotuksia. Pienillä mailla ei ylipäätään ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa Unionin politiikkaan ja hyvin vähän edes itseään koskeviin asioihin. Suomen on erottava EU:sta ja päästävä eroon tästä järjettömästä tilanteessa, jossa me kierrätämme omaksi tappioksemme rahojamme Brysselin kautta. Samoin kuin tästä itsenäisyydellemme häpeäksi olevalle tilanteelle, jossa joudumme kerjäämään Brysselistä lupaa tukea omaa maatalouttamme omilla rahoillamme.


On arvioitu, että lainsäädäntömme tulee noin 85 prosenttisesti EU:n kautta. EU-sopimusten myötä meiltä on viety oikeus päättää itsenäisesti puolustus- ,ulko-  sosiaali- ja maahanmuuttopolitiikastamme ja nyt on Unioni liittovaltiota ajessaan, intekraatiota syventäen, hamuamassa myös maamme budjettivaltaa käsiinsä. Demokratiaa ei EU:ssa ole. Parlamentti on vain kulissi jolla ei ole todellista valtaa. Kansallisten etujen puolustaminen parlamentissa on mahdotonta.Edustajamme eivät parlamentissa kuulu edes erilliseen  Suomen edustajien ryhmään, vaan ylikansallisiin poliittisiin ryhmittymiin. Parlamentilla ei myöskään ole mitään tosiasiallista valtaa, vaan päätökset tehdään Unionin niissä organisaation osissa, jotka ovat kansalaisten demokrattisen valinnan ja valvonnan ulottumattomissa.

korvakuulo 6 (3)

 

 

 

Kristiina Kalliojärvi

Ota osaa keskusteluun

1 kommentti

  1. Suomi on viety valheen voimalla EU:hun ja Euroon.  

    Harhautus onnistui niin perusteellisesti, että myös silloinen eduskunnan puhemies Riitta Uosukainen uskoi, ettei EU-äänestyksen yhteydessä vielä päätetä markan kohtalosta. Hän kertoi asiasta Suomen Kuvalehden haastattelussa (15/1997).   Nykypäivä-lehden haastattelussa (24.3.2005) Pertti Salolainen, joka osallistui merkittävällä tavalla EU-jäsenyysneuvotteluihin, kertoi markasta luopumisesta: ”Onneksi markan katoamisesta ei puhuttu … Jos silloin olisi sanottu, että markka häviää, olisimme takuulla hävinneet kansanäänes­tyksen, Salolainen uskoo. Hän pitää myös val­tioviisautena sitä, ettei eu­roa alistettu kansan-äänes­tykseen.   SDP:n kansanedustaja Erkki Tuomioja paljasti 18.12.1996 TV1:n ohjelmassa ”K Tervo”, että: ”jos EMU-sidos olisi kerrottu kansalle ennen 16.10.1994 neuvoa antanutta kansanäänestystä, äänestystulos olisi ollut toinen, kuin oli.”     

    Mediapomo katuu lehtitalojen yhteistä EU-lobbausta:   Keskiviikkona 21.7.2010 Ilta Sanomat uutisoi otsikolla "Mediapomo katuu", kuinka MTV3:n toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara piti lähtöä yhteiseen EU-kampanjaan virheenä, joka haisi pahalta. Porin Suomi-areenan tapahtumassa Karhuvaara paljasti, miten laajaa ja keskitettyä isojen lehtitalojen lobbaus Suomen EU-jäsenyyden puolesta 90-luvun alussa oli.   Karhuvaaran mukaan EU-hankkeen primus motor oli Sanomien pääomistaja, ministeri Aatos Erkko.Suomi on viety valheen voimalla EU:hun ja Euroon.   Harhautus onnistui niin perusteellisesti, että myös silloinen eduskunnan puhemies Riitta Uosukainen uskoi, ettei EU-äänestyksen yhteydessä vielä päätetä markan kohtalosta. Hän kertoi asiasta Suomen Kuvalehden haastattelussa (15/1997).  

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *