Aloitamme Waltamediassa artikkelisarjan Suomen EU-jäsenyyden todellisesta historiasta jäsenyyden alkuvuosista aina nykypäivään asti. On käynyt harvinaisen selväksi, että sen hämähäkin verkon auki repiminen, jonka neljännesvuosisata salailua, propagandaa, suoranaisia valheita ja petoksia on kutonut EU-jäsenyytemme ylle, on paitsi mahdollista, myös välttämätöntä.

EU-karttaArtikkelisarja tulee perustumaan sekä aikalaiskuvauksiin että lähihistorian tutkijoiden työhön. Se perustuu EU-Suomen arkitodellisuuteen sellaisena, kuin se kansalaisten kokemuksessa ja mediassa peilautuu.

Haastattelimme kansalaisaktivistia ja tutkijaa, joka on vuosikausia selvittänyt Suomen lähihistoriaa ja erityisesti sen synkimpiä lukuja. Niitä ovat 90-luvun pankkikriisi, Suomen itsenäisyyden päättänyt Euroopan Unioniin liittyminen sekä niiden taustat. Hän on kansalaisaktivistina antanut merkittävän panoksen määrättyjen rikosten oikeudelliseen selvittelyyn kansainvälisen oikeuden kautta. Siksi hän on erityisen hyvin selvillä siitä, mitä EU:ssa juuri tällä hetkellä tapahtuu.

Erityisen merkittäviä ovat saamamme tiedot EU:n odotettavissa olevasta lähitulevaisuudesta. Jo pitkään on liikkunut huhuja ja arveluja EU:n tulossa olevasta romahduksesta edeltäjänsä Neuvostoliiton tapaan.

Kuten olettaa sopii, Kreikan tilanne on nyt keskiössä. Käynnissä on jonkinlainen taloussota, jonka toisena osapuolena ovat ns. Brics-maat, jotka pyrkivät euron kaatumisen kautta kaatamaan myös EU:n pystyttämän totalitäärisen järjestelmän.

Kreikan väistämätön kaatuminen tulee aloittamaan dominoefektin, jossa seuraavat kaatuvat laatat ovat Espanja, Italia ja Portugali. Saksa ja Ranska pyrkivät pitkittämään dominoefektin alkamista, lapioimalla uutta rahaa loputtomaan Molokin kitaan. Samalla etsitään tapaa minimoida Saksalle ja Ranskalle lopulta aiheutuvat tappiot.

Yhä useammalta taholta on tullut tietoa siitä, miten Ranska ja Saksa pyrkivät löytämään tavan perääntyä Unionista itsellensä koituvin mahdollisimman vähin vahingoin. eu-lippuTämä tietenkin saattaa aivan uuteen valoon myös EU-vastaisten voimien äskettäin saaman murskavoiton, kun kansalaisaloite EU:sta irtautumisesta sai Itävallassa kahdessa viikossa yli 260 000 allekirjoitusta. Raja läpimenolle on 100 00.

Näillä näkymin on vahvasti pelättävissä, että Suomi jatkaa menestyksekästä uraansa Euroopan tyhmimpänä neitsyenä. Kuten tiedämme, viimeinen lähtijä sammuttaa valot ja maksaa laskut.

– Kristiina Kalliojärvi –

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *