Seinäjoen Jalkapallokerho ei pystynyt voittamaan islantilaista FH Hafnarfjörduria Eurooppa-liigan ensimmäisellä karsintakierroksella. Ensimmäinen osaottelu Helsingissä päättyi 0-1 islantilaisille ja nyt Islannissa seinäjokelaisten tappionumerot olivat samat. Näin SJK:n taival cupissa katkesi ensimmäiseen vastustajaan yhteismaalein 0-2.

sjk ropsSeinäjokelaiset toki hallitsivat kenttätapahtumia molemmissa peleissä, mutta maalinteko ontui pahasti. SJK:n paras maalintekopaikka nähtiin heti pelin alussa, kun Akseli Pelvas sai Cedric Gogoualta pitkän avauksen ja murtautui läpi, mutta maalivahti Robert Oskarsson torjui. SJK hallitsi ensimmäisen puoliajan alkua selvästi, mutta tuon lähemmäksi maalia se ei yltänyt.

Toisella puoliajalla SJK vaihtoi Bahdurin Atajicin kentälle. Mies pelasikin erinomaisen pelin, mutta maalitekopaikkoihin sekään ei riittänyt. Ottelun loppuhetkillä SJK:n maalipaikat olivat vähissä, mutta FH Hafnarfjördur onnistui lisäajalla tekemään voittomaalin.

Kun peliä oli pelattu 91 minuuttia kotijoukkue löi viimeisen niitin SJK:n jatkounelmille. Kristjan Floki Finnbogasonin tekemä 1-0 voittomaali vei islantilaiset Eurooppa-Cupin toiselle karsintakierrokselle. Siinä se kohtaa azerbaidzanilaisen Inter Bakun.

SJK sortui jälleen heikkoon viimeistelyyn. Kolmessa viimeisessä pelissään SJK ei ole kyennyt tekemään maaliakaan.

– Erkki Valtamäki –

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *