sjk ilves 14.4.2016Viime vuoden mestari Seinäjoen Jalkapallokerho on nyt pahassa sillassa. Neljän ottelukierroksen jälkeen pistetili näyttää pyöreää nollaa. Tampereen Ilveksen vuoro oli syventää seinäjokelaisten tuskaa hakemalla ansaitun 2-0 voiton Jouppilanvuoren tekonurmelta.

IMG_2285– Täysin ansaittu tappio. Ilves oli tosivahva koko ottelun ajan. Ei ole ideaalitilanne, missä nyt ollaan, mutta tama on faktaa ja konkretiaa, SJK: päävalmentaja Simo Valakari harmitteli.

SJK hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja siirteli lyhytsyöttöpelillä palloa tehokkaasti. Ilveksen vahva ja liikkuva puolustus peitti kuitenkin tilanteet. Toisella puolikkaalla painopiste siirtyi SJK:n maalille. 62. minuutilla Ilves sai rangaistuspotkun, jonka Mika Lahtinen latasi maalin oikeaan yläkulmaan.

lahtinen mika ilves– Puolustettiin kurinalaisesti ja saatiin toisella puoliajalla pari maalia. Hyvää painia noiden SJK:n fyysisten topparien kanssa. Mukavaa saada myös oma maalitili auki, Lahtinen iloitsi.

Johtomaalin jälkeen kotijoukkue antautui, ja Ilves sinetöi 82. peliminuutilla 0-2 voittonumerot. Maalin viimeisteli Emile Paul Tendeng.

Erkki Valtamäki

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *