MT5D6232_4438[1]                              SJK:n vasen laitapakki Teemu Penninkangas nousi muita ylemmäs ottelussa PS Kemiä vastaan.

 

Seinäjoen Jalkapallokerho hyvästeli Keskuskentän 1-0 voitolla PS-Kemistä. Seuraava ottelu ensi lauantaina pelataan uudella OmaSp Stadionilla. Voitto oli jo kolmas peräkkäinen ja nosti joukkueen 17 pisteeseen ja vain pisteen päähän mitalipaikasta.

 

IMG_3322

Ottelun ratkaisu tapahtui aivan ensimmäisen puoliajan lopussa, kun kentän paras pelaaja Teemu Penninkangas keskitti maalille ja Jussi Vasara puski pelivälineen verkkoon. Penninkangas on noussut kauden edetessä yhdeksi SJK:n avainpelaajista. Joukkueensa yhdeksästä maalista nuorukainen on syöttänyt peräti viisi.

 

IMG_3330– Itseluottamus on kasvanut, kun on saanut pelata ja huomannut, että on pärjänny hyvin. Otteet paranee sitä kautta ja itseluottamus kasvaa. Aloitettiin peli hyvin ja varsinkin eka puoliaika pystyttiin pelaamaan, pidettiin palloa ja löydettiin oikeita tiloja ja sitä kautta saatiin tilanteita. Tokalla ehkä vähän kärsivällisyyttä ei ollut tarpeeksi ja turhan helposti luovuttiin pallosta. Sitä kautta Kemi sai painetta meidän päähän, mutta puolustettiin hyvin, tyytyväinen Penninkangas summasi.

Kemin hetket

PS Kemin parhaat hetket osuivat toisen puoliajan alkuun, missä sillä oli useita maalintekopaikkoja. 60 peliminuutin jälkeen Kemillä oli 10 minuutin etsikkoaikansa. SJK:n maalia hätyyttelivät vuorollaan Ryan Gillingam (kahdesti), Pereira Roque Muller, Renold Winchester ja Saku Kvist. Maaliin asti palloa ei kuitenkaan saatu.

IMG_3327– Tällaisia maalin tappioita tulee SJK:ta vastaan, mutta en voi olla kun ylpeä jätkistä. Toista puoliaikaa vietiin koko ajan, mutta tämmöstä tämä on ja meidän pitäisi tehdä myös maaleja. Tällaisella kentällä meidän pitäisi päästä haastamaan maalivahtia vähän enemmän ja pikkusen prässäämään toppareita. Siellä kuitenkin virheitä tulee ja niistä olisi saattanut tulla mahdollisuuksia. SJK teki tänään yhden maalin ja voitti peli, PS Kemin valmentaja Jari Åhman harmitteli.

SJK:n päävalmentaja Simo Valakari kiitteli joukkueensa sitkeyttä ja kärsivällisyyttä.

IMG_3332– Hieno voitto ja hieno voittaa viimeinen peli Keskuskentällä. Täällä on tapahtunut paljon asioita ja joukkue on kasvanut hienosti yhteen ja uudet pelaajat on päässeet tällä kaudella hyvin mukaan. Kun eka jaksolla maltettiin syöttää hitaan hyökkäyksen kautta jaksettiin syöttää pallona, niin joka kerta luotiin jotakin. Toka jaksolla Kemi laittoi niin paljon jätkiä hyökkäämään ja meidän oli pakko yrittää nopeita hyökkäyksiä, jotka eivät ihan menneet läpi. Vahva puolustus koko joukkueelta, Valakari pohdiskeli.

Erkki Valtamäki

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *