Aamulehti otsikoi mentalisti Noora Karman saavan vihapostia puolustettuaan vastaanottokeskuksen perustamista Seinäjoelle. Tämä on ilmeisesti Aamulehden mielestä täysin asianmukainen tapa osoittaa tuo tuki.

karma noora (3)”Mä taas ehdottaisin, että perustettaisiin näitä keskuksia Seinäjoelle ainakin kolme tai vielä parempi: Tyhjennetään Seinäjoki paikallisista, täytetään koko kaupunki pakolaisilla & lähetetään nämä kyseiset järjen jättiläiset takaisin koulunpenkille ja pakkoretkelle Tallinnaa kauemmas.” 

”Viitaten edelliseen päivitykseeni, jossa vastustan maahanmuuttajien vastustajia sekä rasismia, on saanut kaikki pöllöt liikkeelle. Nyt olen isänmaan petturi sekä rasisti.” (Karma FB-sivullaan)

Tässä muutamia lainauksia näistä Noora Karman sivulle tulleista ”vihaviesteistä”.

”Tervehdys sinulle Noora. Vai olet sitä mieltä, että meidän kantasuomalaisten pitäisi häipyä Suomesta. Olen tehnyt työtä Suomen hyväksi, ja kasvattanut täällä lapseni. Isäni on sodan käynyt, puolustanut Suomea. Sinä olet itse rasisti. Etkö ymmärrä edes hävetä? Sinun tulisi pyytää meiltä anteeksi hävyttömiä puheitasi! En nyt ihan ymmärrä, kun meillä Suomessa monen monta ahdingossa olevaa. Eikö ensin pitäisi laittaa oman maan apua tarvitsevien asiat kuntoon, ja jos jotain vielä jää, niin sitten auttaa muita? Turvapaikan hakijan hyväksyn, jos oikeasti on henki kysymyksessä. Kaikkia vaan ei voi auttaa vaikka halua olisi. No saithan sinä lööppiin itsesi.”

Ehkä bisnekset nyt alkaa pyörimään paremmin. Jonkun verran oli seassa myös kovemmin äänenpainoin puhuvia. Kysyn kuitenkin kumpi on enemmän vihapuhetta ja rasismia, Noora Karman edellä lainattu mielenilmaisu vai tämä kovimmasta päästä kommentointia edustava.

”Hävitä itsesi tästä maasta ja mene sinne missä sinun on hyvä olla. Kuka sinua jää kaipaan. Minäkin osaan tehdä temppuja ja temppun nimi on vain menolippu sinulle ulos tästä maasta.”

Ymmärränkö, että Noora Karma kärjistää tahallaan? Kyllä. Tekeekö se minusta tämän ulostulon millään lailla ymmärrettäväksi. Ei. Ylimielisyydestä kuitenkin täydet pisteet. Selvää poliitikkoainesta.

Kristiina Kalliojärvi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *