Tamperelaisesta Classicista ei ollut Peliveljille miehen vastusta, kun salibandyliiga jatkui MM-kisatauon jälkeen. Kotijoukkue vei tamperelaisia puhtaasti 6-3 (2-0, 4-2, 0-1).

Ottelun alku oli tasainen, sillä ensimmäistä maalia saatiin odotella avauserän loppupuolelle saakka. Runsaan 15 minuutin pelin jälkeen SPV:n Janne Hulmi syötti maalin eteen kapteeni Ville-Pertti Kuuselalle, joka ohjasi pelivälineen maaliin. Kahdeksan sekuntia myöhemmin Jukka-Pekka Pelto-Arvo siirtää kotijoukkueen 2-0 johtoon.

Toista erää oli pelattu viisi ja puoli minuuttia, kun puolustaja Petri Hakonen syötti ja Sami Koski siirsi kotijoukkueen jo 3-0 johtoon. SPV:n neljännestä osumasta vastasi Tommi Hakala Niko Raunion esityöstä. 5-0 osumasta vastasi Jari Hankkio, syöttäjänä Kuusela. Eikä tässä vielä kaikki. Kun toista erää oli pelattu puolet Pelto-Arvo teki toisen maalinsta ja Peliveljet johti jo 6-0. Maalin syöttäjänä kunnostautui Jyrki Holopainen.

Vasta ajassa 32:32 vieraiden onnistui avata maalitilinsä. Niko Juhola iski keskeltä 6-1 kavennuksen. Sama mies oli asialla erän lopussa ja erätauolle mentiin SPV:n johtoasemassa 6-2. Kolmannessa erässä tehtiin vain yksi maali. Sen teki vieraiden Sami Johansson. Näin kotijoukkue nousi sarjakärkeen tasapisteisiin kaksi ottelua enemmän pelanneen KooVeen kanssa. SPV:n seuraava ottelu on sunnuntaina SSV:tä vastaan.

– ev –

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *