Rovaniemen Palloseura siirtyi 0-1 (0-1) vierasvoitolla Seinäjoen Pallokerhosta Veikkausliigan kakkoseksi ohi SJK:n. Seinäjoen Pallokentällä nähtiin vain yksi maali, ja se tapahtui jo ottelun kahdeksannella minuutilla. sjk rops (2)ROPS:n Mika Mäkitalo laukoi Moshtagh Yaghoubin antaman kulmapotkun verkkoon.

Rovaniemeläiset loivat ottelun alkuminuuteilla useita erikoistilanteita. Maalin jälkeen ote siirtyi SJK:lle, mutta palloa ei saatu maaliin asti. 23. minuutin kohdalla Johannes Laaksonen laukoi kaukaa, mutta pallo leijaili yli maalin. 44. minuutin pelin jälkeen Mehmet Hetemaj antoi hyvän passin Laaksoselle, joka käänsi Ariel "Tuco" Ngueukamille. Syöttö tuli taakse ja maali jäi saamatta.

ROPS väsyi

Myös ROPS:lla oli omat tilanteensa. 52. minuutilla Juha Pirisellä oli oiva maalintekopaikka, mutta Mihkel Aksalu torjui. 71. minuutilla puolestaan kotijoukkueen Bahrudin Atajic antoi vapaapotkun ja "Tuco" puski pallon vaikeasta asennosta ohi maalin. Toisella puoliajalla RoPS hieman väsyi. Kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia, ja loi enemmän tilanteita, mutta tuhlasi ne. Näin kaikki kolme sarjapistettä matkasi Rovaniemelle ja ROPS nousi sarjakakkoseksi.

Kommentit

malinen juha (2)– Kova ja kiivas kamppailu. Molemmat joukkueet pystyvät pallonhallintapeliin, mutta kun meidät laitetaan samaan kehään niin alkaa sattumaan ja tapahtumaan. Molemmat ottavat toisiltaan aikaa pois ja kontakteja tulee paljon. Ensimmäisellä jaksolla ei päästetty vastustajaa juuri mihinkään. Toiselle jaksolle SJK paransi syöttöpeliään. Se pääsi välillä painamaan, mutta sitten me taas pääsimme iskemään vaarallisesti vastaan, RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen analysoi.

valakari (3)– Ei ole sattumaa, että RoPS on voittanut kahdeksan viimeisestä yhdeksästä ottelustaan. Tänäänkin nähtiin, että RoPS on tosi vahva joukkue. Jos antaa RoPSille ensimmäiseen seitsemään minuuttiin viisi kulmaa, niin todennäköisyys maaliin kasvaa. RoPS prässäsi hyvin, emmekä pystyneet syöttämään, vaikka tilaa olikin. Päästiin ensimmäisen jakson loppua kohden paremmin peliin mukaan. Luotiin toisella jaksolla riittävästi paikkoja maaliin. RoPS oli yhden maalin verran parempi, me ei oltu tänään hyviä, SJK:n päävalmentaja Simo Valakari tunnusti.

Parhaat

Ottelun paras pelaaja oli vierasjoukkueen puolustaja Faith Friday Obilor. Kahden tähden arvoinen oli ottelun ainoan maalin tehnyt Mika Mäkitalo. SJK:n Wayne Brown ansaitsi yhden tähden.

– Erkki Valtamäki –


 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *