Perussuomalaisten kansanedustajaksi noussut, entinen kristillisdemokraattien puheenjohtaja Toimi Kankaanniemi on nostettu ristille ja odottaa armollista kuoliniskua. Minulle asia ei tullut sikäli yllätyksenä, että näinhän tässä yhteiskunnassa toimitaan, kun halutaan jonkun ei-toivotun ihmisen elämä tuhota. Kysymys on Toimi_Kankaanniemi[1]loppuviimeksi aivan mitättömästä asiasta, sellaisesta mitä nykyisessä nettimaailmassa tapahtuu päivittäin. Enemmän tai vähemmän seksuaalisviritteistä viestittelyä tuttujen ja tuntemattomien kanssa.

Nyt tästä on Kankaanniemen kohdalla nostettu elämää suurempi kysymys. Mitään rikosta ei ole tapahtunut, eivätkä viestien kohteet ole olleet alaikäisiä, eivätkä edes kovin vieraita ihmisiä toisilleen. Kuitenkin media on nyt teurastamassa yhden ihmisen. Itselläni heräsi ajatus, kyynikko kun olen, että kyseessä on ollut järjestetty ansa, johon Kankaanniemi lankesi. Ansa oli viritetty hyvin läheltä. Kuten kaikki tiedämme politiikassa terävin piikki tulee aina lähimpää. Sen olen omalla vaatimattomalla poliittisella urallani saanut kokea.

Mielestäni nyt median ja poliitikkojen tulisi ottaa aikalisä, ja miettiä mitä ihan aikuisten oikeasti on tapahtunut. Vasta sitten aloittaa teurastus, jos se on tarpeen. Olisi mielenkiintoista tietää, mitkä olivat viesten saajien motiivit saattaa asia julkisuuteen ja revitellä yksityisellä asialla? Ettei vain poliittiset! Julkisuudessa olleiden tietojen mukaan ko. henkilöt olivat omasta puolueesta. Haiskahtaa ja pahasti.

Nykyinen mediailmasto on hyvin, hyvin sairasta. Julkisuuden henkilöiden kohdalla edes vessakäynnit eivät ole yksityisiä. Median kaamea koura iskee kaikkeen mahdolliseen. Nyt sen puristusvoiman on saanut kokea Toimi Kankaanniemi. Sivistynyt yhteiskunta ei toimi näin. Ei ikinä.

Valtamäki kasvo – Kopio 2

 

 

 

Erkki Valtamäki

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *