IMG_2316               Kuva: Erkki Valtamäki

Seinäjoen Jalkapallokerho otti kauden avausvoiton turkulaisesta FC Interistä Roope Riskin tekemällä 1-0 maalilla. Ottelua oli tuolloin pelattu 75 minuuttia. Maalia edelsi muutama vaarallinen tekopaikka, missä kaikissa yhtenä osapuolena oli loistopelin pelannut SJK-kärki Riski.

IMG_2332– Aika lailla meidän matsi oli tänään. Ei päästy eka puoliajalla oikein paikoille, mutta tiedettiin kuitenkin, että sieltä aukeaa meille paikat ja pistetään sisään. Aika ehjä 90-minuuttinen mielestäni. Sen kanssa meillä on ollut vaikeuksia, että toka puoliajalla vähän mennyt oma peli rikki ja vastustaja päässyt ottamaan kontrollin. Tänään niin ei tapahtunut ja siitä tuli palkintona voitto. Tosi hyvä peli meiltä. Mietin tuossa, että ei sillä väliä, etten minä sitä maalia tee, kunhan saadaan voitto, mutta tuntui vielä paremmalta, kun sai itse tehtyä sen maalin. Tuli paljon palloja tänään, mikä on hyvin epätyypillistä SJK:ssa. En saanut sisään ennen kuin lopussa, mutta onneksi sain sen maalin tehtyä, Roope Riski iloitsi.

IMG_2311SJK hallitsi hienokseltaan ensimmäistä puoliaikaa, mutta maalipaikat jäivät vähiin. Toisella puoliajalla seinäjokelaisten syöttöpeli alkoi jauhaa tilanteita, ja voittomaali syntyi Roope Riskin viimeisteltyä Teemu Penninkankaan keskityksen verkon perille.

IMG_2338– Ansaittu voitto ja sanon tämän siksi, että ollaan oltu huolissamme meidän pelaamisestamme. Tämä oli hyvä todiste tänään kaikille, että tämä on SJK:n tapa pelata jalkapalloa.Kun näin pelataan annamme itsellemme  mahdollisuuden saada hyvä tulos. Me emme ole alkukaudesta annettu itsellemme mahdollisuuksia voittaa pelejä, koska me ei olla tehty meidän juttuja. Tänään se tuli ja olen tosi iloinen meidän pelaajien puolesta. Ne on ollu tosi pettyneitä ja ne haluaa näyttää kuinka hyviä pelaajia ne on. Roope sai paljon palloja siksi, että pääsimme tänään oikeille alueille syöttämään palloja. Joukkue oli tänään enemmän pallossa ja sitä kautta puolustaminen oli parempaa, huojentunut SJK:n päävalmentaja Simo Valakari totesi.

Eremenkon lähtö pettymys

eremenkoValakari otti myös kantaa Aleksei Eremenkon lähtöön joukkueesta. Hänelle oli pettymys se, ettei Eremenko sopeutunut SJK:n toimintaan.

– Minä olen valinnut pelaajat tänne, minä olen halunnut pelaajat. Edelleen sanon, että Losa on yksi uskomattomimpia pelaajia, jonka kanssa olen päässyt  työskentelemään, pelaamaan, olemaan, mutta valitettavasti se ei vaan täällä toiminut ja tässä vaiheessa uraa Losa halusi vielä katsoa muita mahdollisuuksia. Hyvässä yhteisymmärryksessä purettiin sopimus ja niillä mentiin. Losa on varmaan yhtä pettynyt kuin minäkin, että se ei toiminut täällä. Hän todella halusi saada asiat toimimaan, mutta futiksessa asiat eivät aina mene niin kuin haluaisi ja toivoisi, Valakari harmitteli.

Erkki Valtamäki

Ota osaa keskusteluun

1 kommentti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *