Miehiä ei ole saatu kiinni, mutta heidän perässään on yli 3 000 poliisia. Karkumatkan jatkuminen on herättänyt pelkoa mahdollisista uusista iskuista. Pariisi on asettu korkeimpaan mahdolliseen hälytystilaan, ja kaikkia suuria tavarataloja, kirkkoja, kouluja ja julkisen liikenteen solmukohtia vartioidaan tarkasti.

Iskussa kuoli 12 ihmistä, ja haavoittui noin 20. Kuolleista kaksi oli poliiseja. Haavoittuneista neljän tila on edelleen kriittinen. Ranskassa vietetään huomenna kansallista surupäivää.

pariisin terrori-iskuIllalla yli satatuhatta ihmistä ympäri Ranskaa osallistui tukimielenosoituksiin Charlie Hebdon puolesta. Tukimielenosoituksia oli myös ulkomailla, ainakin Saksassa ja Britanniassa. Presidentti Francois Hollande puhi televisiossa ja sanoi yhtenäisyyden olevan paras ase terroria vastaan.

– Mikään ei voi meitä jakaa, minkään ei pitäisi meitä erottaa. Vapaus on aina barbarismia vahvempi, presidentti sanoi.

Verilöylyssä kuolleiden joukossa oli neljä lehden pilapiirtäjää, muun muassa päätoimittaja Stephane "Charb" Charbonnier. Hän oli jo entuudestaan poliisin erikoissuojeluksessa tappouhkausten takia. Tytärtään päiväkodista noutanut lehden pilapiirtäjä Corinne Rey kertoi törmänneensä uhkaavasti käyttäytyneisiin hyökkääjiin toimituksen ulko-ovella ja joutuneensa avaamaan heille oven aseella uhattuna.

– He halusivat mennä sisään, minä näppäilin koodin. He ampuivat Wolinskia ja Cabua (toisia pilapiirtäjiä), sitä kesti viisi minuuttia. Minä piilouduin työpöytäni alle, Rey kertoi Humanite-lehdelle. He puhuivat täydellistä ranskaa, sanoivat kuuluvansa al-Qaidaan.

Ranskan televisiossa julkaistussa kännykkävideoissa näkyi, miten kaksi mustiin pukeutunutta miestä juoksi hyökkäyksen jälkeen kadulle ja huusi Allahu Akbar (Jumala on suuri). Toisessa videossa miehet ampuvat kadulla maassa makaavan haavoittuneen poliisin ja huutavat.

– Me tapoimme Charlie Hebdon! Me kostimme profeetta Muhammadin puolesta!