antti rinne (2)Kansalle on syötetty valheellista kuvaa työperäisen maahanmuuton välttämättömyydestä. Kaikki on ollut täyttä bluffia. Toki valistuneet ihmiset ovat tämän ymmärtäneet jo kauan. Vasta nyt viisaat johtajamme ovat asian todellisen laidan suostuneet tunnustamaan. Hallitusneuvos Olli Sorainen työ- ja elinkeinoministeriöstä paljastaa, että tarve työperäisen maahanmuuton lisäämiseen on lykkäytynyt ainakin 8-10 vuodella. Työttömyys lisääntyy juuri nyt nopeammin kuin ihmisiä jää eläkkeelle. Työvoiman tarjonnan lisääminen ei näin ole ajankohtaista.

Kuitenkin meille on syötetty vuosikaudet totuutena, että maa tarvitsee suurten ikäluokkien eläköityessä valtavan määrän ulkomaista työvoimaa. Muuten meidät hukka perii ja yhteiskunta rapautuu. Täyttä soopaa. Puheiden tarkoitus on ollut perustella "tyhmälle kansalle" täysin hallitsematonta maahanmuuttoamme.

Valtiovarainministeri Antti Rinne (sd.) sanoi vielä joulun alla, että työperäisen maahanmuuton lisäämistä pitäisi harkita, ettei Suomi olisi housut kintuissa, kun työvoimaa taas tarvitaan. Tällä lausunnollaan Rinne pyllisti omille työläiskannattajilleen, ja tulos näkyy kannatusmittauksissa.

Perussuomalaiset on jatkuvasti pitänyt ääntä tätä hallitsematonta maahanmuuttopolitiikkaamme vastaan. Puheet on leimauttu rasistisiksi, populistisiksi ja ties miksi. Kansan syvien rivien ääntä ei ole haluttu kuunneella. Tunnetusti kansa on aina oikeassa. Niin myös tässä asiassa. Jos maassa on todellisten lukujen mukaan yli puoli miljoonaa työtöntä, on järjen köyhyyttä haalia tänne ulkomailta lisää väkeä. Ei edes työtä tekemään saatikka lorvailemaan.

– Erkki Valtamäki –

Ota osaa keskusteluun

2 kommenttia

  1. Missä Sorainen näin sanoi? Merkitsisitkö lähteen näkyviin. Kuten lehtimiehenä tiedät, on käytävä ilmi, mistä lainaukset on otettu. Myös jos julkaiset uutisia, on kerrottava, mistä ne ovat peräisin. Jollet sitten itse ole ollut tapahtumapaikalla uutisen sattuessa.

    1. Kyseessä on mielipidekirjoitus. Ei mielipidekirjoituksessa tietääkseni tarvitse lähteitään paljastaa. Korjatkaa jos olen väärässä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *