Valtamäki kasvo – Kopio 2Yhdysvaltalainen republikaanipoliitikko, Alaskan kuvernööri Sarah Palin päätti kyllästyttyään totaalisesti paikallisen median toimintatapoihin perustaa oman netissä toimivan televisiokanavan. Seinäjokelainen perussuomalaispoliitikko Erkki Valtamäki päätti kyllästyttyään totaalisesti eteläpohjalaismedian toimintatapoihin perustaa oman nettilehden.

Nyt edessäsi on uusi, erilainen ja taatusti kriittinen Waltamedia. Näillä sivuilla otetaan kantaa asioihin ja ilmiöihin sekä toimitetaan uutisaineistoa. Waltamedia ei kumartele eikä pelkää mitäään tai ketään. Waltamediassa jokainen lukija saa osallistua sisällön tuottamiseen. Kaikki mielipiteet laidasta laitaan saavat Waltamediassa tilaa. Sensorina toimit sinä itse, ei kukaan muu.

Idean oman median perustamiseen sain sekä Sarah Palinilta, että viime kesänä sukulaispojan häissä tapaamaltani alan ammattilaiselta. Tarkoitus ei ole tehdä lehdestä mitään yhden asian äänitorvea, vaan uskottava, monipuolinen ja ajankohtainen uutismedia.

Itselläni on neljännesvuosisadan toimittajakokemus valtakunnallisissa tiedotusvälineissä niin televisiossa, radiossa kuin lehdistössä. Uskon hallitsevani alan ja sen uusimmat virtaukset. Toki yhden miehen resurssit eivät ihan kaikkeen riitä, mutta parhaani teen.

Kiitokset Ari-Pekka Harjulle lehden ulkoasusta ja arvokkaasta teknisestä avusta. Nyt edessäsi oleva Waltamedia ja sen ulkoasu elää ja kehittyy jatkuvasti.

ANTOISIA LUKUHETKIÄ UUDEN MEDIAN PARISSA.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *