Mistä näitä mattihalmesmäkiä oikein tulee? No Lapualtahan niitä tulee, perskules. Tiedotusvälineet kertoivat, että kolme entistä pörssiyhtiön johtajaa, vuorineuvokset, Keskon pääjohtaja Matti Halmesmäki, Rautaruukin toimitusjohtaja Sakari Tamminen ja Nokian Renkainen toimitusjohtaja Kim Gran ovat muuttaneet veropakolaisiksi Portugaliin. Siellä heidän ei tarvitse maksaa ökyeläkkeistään lainkaan veroa.

yrityspomotLapualaissyntyisen Halmesmäen vuosieläke on 600 000 euroa eli 50 000 euroa kuukaudessa. Eikö ahneudella ole tässä maassa mitään rajaa? Ensin nostetaan mielettömiä miljoonapalkkoja, tulospalkkioita sekä osinkoja ja sitten jätetään verot maksamatta. Tämähän on ihan kreikkalaismeininkiä. Siellä eliitti ei ole koskaan veroja maksanut ja nyt meidät suomalaiset pannaan ne maksamaan. Voi halavattu tätä maailmaa.

Meitä ja meidän yrityksiämme johtavat ahneet pirut. Kansa pidetään kurjuudessa, puutteessa ja köyhyydessä, ja samaan aikaan eliitti kylpee rahakasoissa. Ei saakeli nyt pitää nousta ihan oikeasti kapinaan. Mitä sekään hyödyttää, kun kaikki johtopaikat on miehitetty näillä ahneilla kriminaaleilla. Niitä on meidän oikeuslaitos, kansanedustajalaitos ja kaikki suuryritykset pullollaan.

Itse saan eläkettä 1 104, 08 euroa kuukaudessa ja olen siitä maksanut kiltistä minulle määrätyn veron. En saakeli maksa enää, vaikka linnaan vievät, saamarin riistäjät. Irwin Goodmanin sanoin "Haistakaa paska koko valtiovalta…"

oma lautapino 2

 

 

 

– Erkki Valtamäki –

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *