Kansanedustaja Olli Immonen loihe lausumaan pahan sanan monikulttuurisuudesta. Hyihyi huusivat lehdet suureen ääneen ja kutsuun vastasivat kaikki itseään merkittävinä pitävät poliitikot. Vesa Keskisen kommenttia odotamme, samoin Timo Soinin. Lakeuden ääni Ilkka-lehti ihan pääkirjoituksessaan oli Immosta ristiinnaulitsemassa. immonen olliPitää erottaa eduskunnasta, puolueesta ja lähettää Siperiaan, kuten muinoin sukulaismieheni Matti Haapojan.

Sanonpa myös oman mielipiteeni. Olli Immonen puhui asiaa. Hän lausui ääneen sen, mitä toreilla ja turuilla rahvas vallanpitäjien pelossa vain hiljaa kuiskailee. Monikulttuurisuus on tiettyyn rajaan asti rikkaus. Meille ovat tervetulleita kaikki ne, jotka haluavat tehdä töitä suomalaisen yhteiskunnan puolesta, Suomen lakeja noudattaen ja kulttuuria kunnioittaen. Me emme tarvitse sellaista monikulttuurisuutta, mikä tulee syömään meidän pöydästämme, lorvailemaan meidän sosiaalituillamme ja raiskaamaan naisiamme. Isäntämaan kulttuuri saa väistyä ja uudet tuulet alkavat puhaltaa valtakunnassa. Valitettavasti tämä nykymuotoinen pölhömonikulttuurisuus on juuri tätä.

Maailmanhistoria osoittaa, mihin tällainen johtaa. Miten kävikään Pohjois-Amerikan tai Australian alkuperäikansoille? Heidät aidattiin reservaatteihin ja ajettiin lopulta sukupuuttoon. Uudet voimat ryhtyivät maita hallitsemaan. Onko tämä oleva myös meidän tiemme? Immosesta, todellisesta isänmaan ystävästä, tehdään maanpetturia, kun hän puolustaa suomalaisia. Joku älykkö on yhdistäyt hänet jopa Norjan joukkomurhaajaan Anders Behring Breivikiin. Samalla logiikalla sotaveteraanimme olivat maanpettureita, kun pitivät veli venäläisen oikealla puolella rajaa, ja ajoivat saksalaiset maasta.

Tässä Immosen teksti kokonaisuudessaan suomennettuna.

"Unelmoin vahvasta, urheasta kansakunnasta, joka voittaa tämän painajaisen, jota kutsutaan monikulttuurisuudeksi. Tämä ruma kupla, jossa vihollisemme elävät, poksahtaa pian miljooniksi pikku palasiksi. Elämämme ovat kietoutuneet todella ankarassa ajassa. Nämä ovat ne päivät, jotka lopullisesti jättävät jäljen kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on vahva usko kanssataistelijoihini. Me taistelemme loppuun asti kotimaamme ja yhden todellisen suomalaisen kansakunnan puolesta. Voitto tulee olemaan meidän."

Löytyykö päättäjistämme muita, jotka ovat vielä suomalaisten puolella? Sitähän tämä kirjoitus on, isänmaan puolustamista.

oma lautapino 2

 

 

– Erkki Valtamäki –

Ota osaa keskusteluun

1 kommentti

  1. Mamut tuhoaa aina natiivit. Tämä historiallinen totuus. Blondit on Euroopan natiiveja. Kaikki eurooppalaiset olivat blondeja jääkauden jälkeen. Jopa Kanarian alkuasukkaat. Pitäisi alkaa suojella Euroopan natiiveja eikä kriminalisoida ja tehdä heistä vitsejä. Jos haluamme niitä tulevaisuudessa nähdä. Tärkein asia olisi siis pitää maahanmuutto pienenä. Se on muutenkin vitsaus. Natiiveille täystuho.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *