Nyt on torstai 21.2.2019 |
Uutiset:
Maila-Jussit ratkaisi kotiutuslyöntikisassa

                   Maila-Jussien Vilma Leinonen kuului joukkueen parhaimmistoon sekä sisällä että ulkona.

 

Kolea ja sateinen sää tylsytti molempien joukkueiden sisäpelin Seinäjoen Maila-Jussien ja Kempeleen Kirin kohdatessa Seinäjoella. Maila-Jussit hallitsi avausjaksoa ja Kempele toista. Kotiutuslyöntikisassa kotijoukkue oli juoksun verran parempi.

 

Seinäjoen Maila-Jussit – Kempeleen Kiri 2-1 (2-1, 1-5, 0-0, 2-1)

Avausjakso sankarittareksi nousi Maila-Jussien Laura Rajahalme, joka löi joukkueensa molemmat juoksut. Ensin Kaisaleena Rautakorpi ehti kotiin kakkospuolen välilyönnillä ja seuraavassa vuorossa sisko Anuliisa Rautakorpi kakkosrajanäpäyksellä. Kempeleen ainoan löi jokeri Iiris Puskala kolmospuolelta. Kotiin ehti Ida Möttönen.


Avausjakso ei mitään hienouksia tarjonnut. Ulkopeli luisti molemmilta joukkueilta kuuden asteen lämmössä joten kuten, mutta sisäpeli oli kohmeista ja hapuilevaa.

Kempeleen hallintaa

IMG_2572

                    Kempeleen Kirin Iiris Puskala löi joukkuueensa juoksuista kolme.

Toisella jaksolla Kempeleen Kiri näytti parhaan osaamisensa. Lyönnit upposivat kenttään ja ulkopeli oli tiivistä ja liikkuvaa.

Heti avausvuorossa vieraat siirtyivät 3-0 johtoon. Sarita Heikkinen narutti Jussien polttolinjaa ja Sara-Ella Kemppainen ehti kotiin. Tämän jälkeen asialla oli kahdesti jokeri Iiris Puskala. Hermopallo linjaan auttoi Heikkisen kotiin ja heti perään kotiin juoksi Möttönen, kun Jussien kopparit arpoivat kumpi pallon ottaa.

Maila-Jussit kavensi toisessa vuorossa 1-3:een. Asialla oli kolmannen kerran Rajahalme, jonka lyönti painui kolmoskopparin eteen. Juoksun toi Marjaana Keltto. Kempele ei kuitenkaan hellittänyt, vaan takoi vielä Heikkisen ja Heta Rautiaisen toimesta kaksi juoksua. Jakson loppunumeroiksi kirjattiin 1-5.

Supervuoro ja kotari

Supervuoro ei tuonut ratkaisua ja mentiin kotiutuslyöntikisaan. Siinä Maila-Jussien Silja Syrjälä ja Riina Ketola onnistuivat kotiutuksissaan. Kun Kempeleeltä onnistui vain Heta Rautiainen, vei Maila-Jussit ottelun ja kaksi sarjapistettä numeroin 2-1.

Parhaat

Maila-Jussien ykkönen oli kaikki kolme juoksua lyönyt Laura Rajahalme (3/6).

IMG_2471– Lyöntipaikat oli aika tarkasti katsottu ja on käyty verkolla harjoittelemassa. Kaksi voittoa lämmittää, mutta varsinkin ulkopelissä on vielä parannettavaa, Rajahalme pohdiskeli.

Jokeri Laura Nurmela (5/5) onnistui vaihdoissa hienosti ja pokkasi kakkospalkinnon. Vilma Leinonen (2/3) pelasi jälleen hyvän ulkopelin ja vaihtoi tehokkaasti.

 

Kempeleen Kirin paras oli kaksi juoksua lyönyt ja yhden tuonut Sarita Heikkinen (5/9).

IMG_2562– Kuten lukemista voi päätellä, niin aika tasainen kisa oli. Ekalla jaksolla ei saatu oikein pyörimään hommaa, mutta toisella sitten rupesi napsumaan. Superi ja kotari ovat aina arvoituksia, ei tiedä miten käy. Inhottava keli oli pelata, Heikkinen analysoi.

 

Pelinjohtajat

Maila-Jussien pelinjohtaja Jari Mäkelä oli tietenkin tyytyväinen toisesta peräkkäisestä voitosta. Viisi sarjapistettä lämmittää.

IMG_2538– Kempele oli hyvä toisella jaksolla ja pelasivat hyvää ulkopeliä. Saimme kuitenkin tehtyä hyvin tilanteita ja meillä oli paljon paikkoja. Supervuorossakin oli kolme kotiutusyritystä. Molemmat pelasivat hyvää ulkopeliä ja kotarissa me olimme vähän parempia, Mäkelä kertoi.

 

Kempeleen pelinjohtaja Sami Lassila harmitteli hyvän vireen katoamista kotarissa.


IMG_2603– Kotariin kun mennään, niin siinä ratkaisee kummalla pää kestää paremmin ja se kesti kaverilla tuon verran paremmin. Siihen ei ole nokan koputtamista. Toki itseä harmittaa supervuoron alku, kun saatiin kaveri nollille. Itse hermoiltiin sisällä eikä saatu pyöräytettyä iskun paikkaa siinä, Lassila harmitteli.

 

Erkki Valtamäki
 

 

Kommentoi artikkelia

Email ei tule näkyville!


*