Ensimmäinen jakso oli koko ajan kotijoukkueen hallinnassa, sillä vieraat eivät saaneet aikaan yhtään kolmostilannetta. Jakson voittojuoksusta vastasi Essi IMG_3553 (2)Saastamoinen kotiuttamalla Laura Määtän.

Toisella jaksolla Maila-Jussit piristyi selvästi ja oli jopa lähempänä jaksovoittoa, kuin kotijoukkue. Kahdeksasta kolmostilanteesta ei kuitenkaan saatu yhtä juoksua enempää. Juoksujen teon aloitti ensimmäisessä vuorossa Viininjärvi. Asialla oli sama parivaljakko, kuin avausjaksolla. Saastamoinen löi ja Määttä toi 1-0. Maila-Jussit tasoitti toisessa vuoroparissa Emmi Laineen lyötyä Marjaana Kelton kotiin. Juoksut kuitenkin jäivät tähän, vaikka seinäjokelaisilla oli viimeisessä vuorossa kolmesti yrittää etenijää kotipiiriin.

Kakkospelinjohtaja Jari Mäkelä harmitteli niukkaa tappiota.

– Vähintään piste oli harmittavan lähellä, sillä toisen jakson voittojuoksu jäi kahdenkymmenen sentin päähän. Virheitä tuli edelleen liian paljon. Pelissä oli silti paljon positiivista, sillä toisen jakson esitys oli mallikasta, Mäkelä pohdiskeli.

Parhaat

Viinijärven parhaana palkittiin molemmat juoksut lyönyt Essi Saastamoinen (5/8). Lukkari Niina Härkönen (2/4) taiteili kakkospalkinnon arvoisesti. Maila-Jussien ykkönen oli ainoan juoksun lyönyt Emmi Laine (3/6). Toisen palkinnon pokkasi kotijoukkueen tapaan lukkari Krista Tyynelä (4/7)

– Erkki Valtamäki –