jouppilanvuori stadion

   Jouppilanvuoren stadionhankkeen rahoitusta koskevasta uutisoinnista (Ilkka 5.11.2014) voi saada käsityksen, että koko perussuomalaisten valtuustoryhmä olisi määrärahan poistamisen kannalla. Kun asiasta keväällä äänestettiin ryhmän enemmistö oli hankkeen puolella, eikä tilanne ole siitä muuttunut.

   Itse olen sitä mieltä, että puolen miljoonan euron määräraha stadionhankkeeseen hyväksyttiin keväällä eikä päätöstä ole syytä muuttaa. Rakentamista ei kuitenkaan tule aloittaa ennen kuin kaupunki ja Seinäjoen Jalkapallokerho ovat kirjallisesti sopineet seuran rahoitusosuudesta sekä kentän hallinnasta. Ehtona kaupungin rahoitusosuudelle oli käsittääkseni se, että koko kentän hallinta säilyy kaupungilla. Kaupungin liikuntatoimi vastaa jatkossakin kenttävuorojen jaosta ja kentän kunnossapidosta.

   Jouppilanvuorelle suunniteltu stadionhanke mutkistui, kun keskustan ryhmä ehdotti kaupunginhallituksessa, että rakentamiseen tarkoitettu 500 000 euron määräraha poistetaan ensi vuoden budjetista. Perussuomalaisten Anneli Manninen oli tämän ehdotuksen takana. Irene Turenius sen sijaan ei esitystä kannattanut. Kirjoitin ylläolevan korjauksen siksi, että perussuomalaisten ryhmän enemmistö eli kolme viidestä oli hyväksymässä kyseistä määrärahaa keväällä, kun asiasta kaupunginvaltuustossa sovittiin. Toki äänestyksen jälkeen. Mielestäni asia päätettiin jo silloin, ja nyt on myöhäistä kerätä poliittisia irtopisteitä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *