Seinäjoen Jalkapallokerho joutui taipumaan kotikentällään turkulaiselle FC Interille  Joni Ahon rangaistuspotkumaalilla 0-1. Myös kotijoukkueella oli mahdollisuus tehdä maali pilkulta, mutta maalivahti Magnus Bahne torjui Akseli Pelvaksen laukauksen.

 SJK:n Wayne Brown pääsi laukomaan ensimmäisen vartin aikanakahdesti kulmapotkun jälkitilanteesta, tuloksetta. Interin rangaistuspotku tuli pelin  28. minuutilla pallon osuttua Timo Tahvanaisen käteen. SJK -Inter 2.8.2015 (2)Aho laukoi pallon maaliin, vaikka seinäjokelaismaalivahti Mihkel Aksalu oli tilanteessa hyvin mukana.

Maalin jälkeen kotijoukkue hallitsi pelitapahtumia, mutta turkulaispuolustus kesti. 69. minuutin kohdalla Henri Lehtonen kaatoi Jussi Vasaran rankkarialueella. Akseli Pelvaksen yritys jäi maalivahti Bahnen hyppysiin. 

Loppuminuuteilla Inter sai vielä otteen pelistä, mutta lisämaaleja ei hyvistäkään tilanteista saatu aikaan. Näin kaikki kolme sarjapistettä lähtivät Turkuun ja vaikeuttivat huomattavasti SJK:n taistelua mitaleista. SJK ei ole koskaan pystynyt Interiä voittamaan Veikkausliigassa.

– Inter pelasi omilla vahvuuksillaan. Heiltä puuttui pelaajia, ja meillä oli mahdollisuus hyödyntää se. He näyttivät, että heillä on laaja ja hyvä rinki. Molemmat pilkut olivat oikeutettuja. Emme olleet tarpeeksi hyviä, emmekä tarpeeksi nopeita. Seisoskelimme liikaa. Heillä oli enemmän laukauksia. Toivottavasti ensi viikko on parempi, SJK:n maalivahti Mihkel Aksalu tiivisti pelin kulun.

– Erkki Valtamäki –

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *