Valtakunnassa on meneillään yksi historian suurimmista ihmisjahdeista. Jahdin kohteena on kansanedustaja Olli Immonen, joka nettikirjoituksessaan puolustaa suomalaisia ja suomalaista kulttuuria kiihkomonikulttuurisuutta vastaan.
 

Kirjoituksessa ei ollut mitään sellaista, mitä en allekirjoittaisi. Monikulttuurisuus on tiettyyn rajaan asti rikkaus. Suomeen ovat tervetulleita kaikki he, jotka haluavat tehdä töitä suomalaisen yhteiskunnan puolesta, maan lakeja noudattaen ja kulttuuria kunnioittaen. Emme tarvitse sellaista monikulttuurisuutta, mikä tulee syömään turkkila 2pöydistämme, lorvailemaan sosiaalituillamme ja raiskaamaan naisiamme.

 

Olli Immonen lausui ääneen sen, mitä toreilla ja turuilla rahvas vallanpitäjien pelossa vain hiljaa kuiskailee. He, jotka huutavat olevansa suvaitsevaisia ovatkin kaikkein suvaitsemattomimpia. Sen sai kokea Immosta vastaan suunnatussa mielenosoituksessa Matias Turkkila. Kohtelu oli rasismia ja vihanpitoa raadollisimmillaan.

 

Myös maakuntalehti yhtyy pääkirjoituksissaan tähän lehdistön masinoimaan vihanpitoon. Kolmessa peräkkäisessä numerossaan se vaatii ensin Immosta, ja sitten Timo Soinia vastuuseen tekosistaan.

 

"Unelmoin vahvasta, urheasta kansakunnasta, joka voittaa tämän painajaisen, jota kutsutaan monikulttuurisuudeksi." Nämä sanat saivat kaiken tämän aikaan. Sanat, joihin valtaosa suomalaisista yhtyy.

 

Maailmanhistoria osoittaa, mihin tällainen pölhömonikulttuurisuus pahimmillaan johtaa. Miten kävikään Pohjois-Amerikan tai Australian alkuperäiskansoille? Heidät aidattiin reservaatteihin ja ajettiin lopulta sukupuuttoon. Uudet voimat ryhtyivät maita hallitsemaan.

 

Immosesta tehdään maanpetturi, kun hän puolustaa suomalaisia. Häntä verrataan jo Norjan joukkomurhaajaan Anders Behring Breivikiin. Samalla logiikalla sotaveteraanimme olivat maanpettureita, kun pitivät veli venäläisen loitolla, ja ajoivat saksalaiset Lapista.

 

Kun lapsi surmataan oman vanhemman toimesta, lastensuojelu on epäonnistunut. Ei näy silloin marssijoita kaduilla vaatimassa lapsille oikeutta turvalliseen elämään.

 

Kun isänmaansa eteen elämänsä uhranneet vanhukset makaavat hoitolaitoksissa likaisissa vaipoissa, pääsemättä ulos viikkokausiin, ei näy marssijoita vaatimassa heille ihmisarvoista loppuelämää.

 

Kun joukko maahanmuuttajia raiskaa naisen ja saa mitättömät tuomiot, ei näy marssijoita vaatimassa kovempia rangaistuksia.

 

Kun 600 000 suomalaista on ilman työtä ja köyhyydestä kärsii yhä useampi kansalainen, ei näy kadulla marssijoita vaatimassa kaikille töitä ja ihmisille tasa-arvoista kohtelua.

 

Kun kansanedustaja kirjoittaa suomalaisia puolustavan mielipiteen, niin jo on kadut täynnä ihmisiä vaatimassa kirjoittajan päätä vadille.

 

oma lautapino 2

 

 

 

Erkki Valtamäki –

Ota osaa keskusteluun

7 kommenttia

  1. Erittäin hyvä kirjoitus.

    Ja nuo huomiot tuossa lopuksi, hyvin huomattu.

  2. Totta. Törkeää suomalaisia kohtaan. Ei oman kansan puolustaminen saa olla väärin. Nyt toivottavasti kansa alkaa enemmän tekemään jotain tälle asialle.

  3. Kannattaisiko itse järjestää köyhyyden vastainen tai vanhusten oloja käsittelevä mielenosoitus,eikä valittaa siitä,että muut osoittavat mieltä omasta mielestään tärkeän asian puolesta?

  4. Kulunut viikko on ollut poliittisesti irvokkainta ajojahtia, mitä olen omin silmin päässyt todistamaan. Tämän jälkeen suomalaisilla toimittajilla ei ole varaa naureskella ainakaan Yhdysvaltojen politiikan omituisuuksille, koska mitään lähellekään vastaavaa ei voisi tapahtua edes USA:ssa (jossa olen asunut 10 vuotta). Kaikki tämä johtuu siitä, että toisin kuin vaikkapa USA:ssa, Suomessa ei ole ainuttakaan journalistisesti laadukasta mediataloa, eikä rehellisiä journalistejakaan ole täällä kuin kourallinen. Bloggauksesi tiivistää hyvin ajatukseni.

  5. olet pieni ihminen!! En ymmärrä millaiset vanhemmat antaa tollaisen kasvatuksen. Miten voitkaan olla kapeakatseinen ja itsekäs. En edusta mitään suurta puoluetta tai aatetta. Ajattelen ihmistä. 

     

  6. Älä "Pulin" sekoita vanhempiani tähän. Heillä ei ole mielipiteideni kanssa mitään tekemistä. Isäni on sotainvalidi, joka on antanut terveytensä isänmaansa eteen ja äitini maailman kiltein ihminen, joka ei koskaan tehnyt yhdellekään lähimmäiselleen pahaa. Hänet vei liikenne. Jätä heidät rauhaan. Minua saat lyödä ihan halujasi mukaan. Mieti omaa kapeakatseisuuttasi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *