HJK oli ykköshaartajaansa Seinäjoen Jalkapallokerhoa parempi Veikkausliigan kärkiottelussa Helsingin Sonera Stadiumilla. Loppunumerot 3-1 (1-0) hieman imartelevat kotijoukkuetta, mutta ovat täysin oikeutetut.

HJK siirtyi 1-0 johtoon, kun peliä oli pelattu 17 minuuttia. zeneli (2)Erfan Zeneli sijoitti pallon vapaapotkusta Mikhel Aksalun selän taakse.

– Vedin vain maaliin päin. Arvasin ettei veskari ehdi siihen. Hyvin laski pallo maaliin. SJK:ta vastaan on kiva pelata. Ne haluaa pelata hyvää futista. Me vaan ollaan juuri tämän verran parempia, Zeneli kertasi.

Ottelu sujui maalin jälkeen tasaisissa merkeissä ja SJK:lla oli omat paikkansa. pelvasMaaliin asti palloa ei kuitenkaan saatu.

Toisen puoliajan alku oli myös tasaista ja SJK pani isännät tiukoille. Ex-HJK-peluri Akseli Pelvas sai kahdesti tilaisuuden iskeä tasoitusmaalin, mutta laukaus kilpistyi lopulta sivutolppaan. Pelin ratkaisu tapahtui vasta 72. minuutilla, kun Mike Havenaar laukoi Atomu Tanakan loistavasta syötöstä lukemiksi 2-0. Tanakan tekemä 3-0 maali lisäajalla oli viimeinen niitti seinäjokelaisten arkkuun. Toni Lehtisen kavennusmaali 1-3:een ei enää paljoa seinäjokelaisia lohduttanut.

Kommentit

– Eteenpäin on menty viime kohtaamisesta. Lopun kaksi viimeistä maalia oli pelkkää kosmetiikkaa. Me dominoitiin hyvin Klubin kotikentällä.Tämä ottelu antoi taas itseluottamusta pelaajille. Ei tämä sarja ratkea yhdeksän pisteen eroon, eikä meidän keskinäisiin otteluihin. Meidänkin pitää taas alkaa voittaa.Kahden hävityn ottelun jälkeen kopissa on vihaisia miehiä, SJK:n päävalmentaja Simo Valakari totesi pelin jälkeen.

– Aika lailla suunnitelmien mukaan meni. Annettiin SJK:n hieroa palloa, ja iskettiin vastaan, HJK:n kapteeni Markus Heikkinen paljasti.

HJK johtaa nyt sarjaa 32 pisteellä, RoPS on toisena 25 pisteessä ja SJK on kahden pisteen päässä. HJK:lla on yksi peli enemmän pelattuna.

– Erkki Valtamäki –

http://www.istv.fi/jalkapallo/vid-1434546138932.html

Ota osaa keskusteluun

1 kommentti

  1. Laskisin Ropsin mukaan HJK:n kärkihaastajaksi. kts. sarjataulukko.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *