Suomi jatkaa avointen ovien politiikkaansa. Siitäkin huolimatta, että sen kustannukset lasketaan miljardeissa euroissa. Eikä kukaan osaa ennustaa kuinka monissa ihmishengissä.

Jatketaan, vaikka tiedetään, että se tuo mukanaan terroristi-iskujen todennäköisyyden kasvun, nousevat rikosluvut, lisääntyvän turvattomuuden ja eriarvoistumisen. Ja nielee ne resurssit, joita tarvittaisiin omista kasnalaisista huolehtimiseen. Jatketaan vaikka tiedetään, ettei tulijoista suurin osa ole minkäänlaisessa hädässä ja vain murto-osa heistä tulee koskaan kotoutumaan Suomeen tai elättämään itse itsensä.  Ja vaikka selkeästi nähdään esim. Ruotsin esimerkistä, kuinka tuhoisalla tiellä ollaan.

Jotenkin voisi sitten edes olettaa, että päättäjilämme olisi edes jonkinlaiset perustelut tälle politiikalle. Tai, että he menevät metsään, koska eivät ole tarpeeksi tietoisia tosiasioista. Ei voi, ei todellakaan ainakaan enää. Itsenäinen Suomi todisti tämän lopullisesti. Me lähetimme kaikille 200:lle kansanedustajalle tälläisen viestin. Itse asiassa lähetimme sen kolmeen kertaan, siltä varalta, että se olisi ensinmäisellä kerralla jäänyt huomaamatta.

eduskuntatalo

Arvoisa Kansanedustaja Antaisitko oman näkemyksen listattuihin asioihin 22.2.2016 mennessä. Sisältö tekstinä ja liitteenä. Kokoamme vastauksista lehdistötiedoitteen.

paasikiviPresidentti Paasikivi sanoi aikoinaan: . "Kaiken viisauden alku on tosiasiain tunnustaminen." Olemme koonneet tosiasioita nykyisestä maahanmuutosta ja pakolaiskriisistä. Haluaisimme nyt saada teiltä vastauksen siihen, miksi nämä tosiasiat ovat teistä rasismia, eivätkä kelpaa päätöksenteon pohjaksi. Eli millä perusteella seuraavat tiedot eivät pidä paikkaansa. Ja jos ette pysty kumoamaan niiden todenpitävyyttä, voisitteko perustella, miksi niillä ei ole/ ei pidä olla merkitystä Suomen maahanmuuttopolitiikkaan.
 

Tässä kokoamme tosiseikat:

turvapaikanhakijat 2

1. Turvapaikanhakijoista suurin osa ei tule sota-alueilta tai maasta, jossa ovat joutuneet vainon alaisiksi tai vaaraan.  Ainakin 2/3 tulee tästä syystä saamaan hylkäävän päätöksen.  Tämän on julkisesti myöntänyt mm. myös sisäministeri Petteri Orpo.

2. Turvapaikanhakijoiden asuttaminen, heidän perustarpeistaan huolehtiminen, heidän asiansa käsittely ja lopulta vähintään tuon 2/3 :n poistaminen maasta aiheuttaa maallemme kohtuuttomat kustannukset, joiden johdosta maamme johto sekä tekee kantaväestön peruspalveluihin leikkauksia, että ottaa lisää velkaa.

3. Nykyisessä pakolaisvyöryssä maahan tulevista turvapaikanhakijoista suurin osa ei ole lainkaan hädänalaisia, mikä näkyy myös siitä, että he kovin helposti lähtevät takaisin sinne, mistä ovat tulleet tai peräti käyvät lomailemassa alkuperämaassaan. Oikeasti vaarassa olevat tai sodan tuhoja paossa olevat jäävät avun ulkopuolelle, kun resurssit käytetään elintasopakolaisiin, jotka saavat kuitenkin hylkäävän päätöksen ja aiheuttavat vaikeuksia , kun käännytyspäätöksiä aletaan laittaa käytäntöön. Tähän viittasi myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö valtiopäivien avajaisten puheessaan.

4. Nykyinen väestön siirtely maan ääristä toiseen on myös kustannustehokkuudeltaan kaikkein huonoin  tapa auttaa.

5. Paperittomat tai väärillä passeilla maahan tuleet aiheuttavat vakavan turvallisuusriskin. Tästä terrorismin uhasta ovat varoittaneet sekä eurooppalaiset turvallisuuspalvelut, että oma Suojelupoliisimme.

6. Missään Euroopan maassa nykyisen pakolaisvyöryn alkuperämaista peräisin olevan kansanosan kotouttaminen ei ole, pienempienkään populaatioiden kyseesä ollen, onnistunut. Nykyisillä volyymeillä se on täysin mahdoton tehtävä ja on johtanut  mm. Saksassa ja Ruotsissa jo monin paikoin yhteiskuntarauhan rikkoutumiseen ja vienyt talouden ja inhimillisten resurssien suhteen yhteiskunnan kantokykynsä äärirajoille. Minkä molemmissa maissa myös päättäjät ovat jo joutuneet myöntämään.

7. Kuten mm. Osmo Soininvaarakin myönsi blogikirjoituksessaan,  nykyinen pakolaisvirta ei ole eduksi myöskään lähtömaille, vaan tyhjentää ne nimenomaan siitä aineksesta, jota noiden maiden kehittämiseen tai uudelleenrakentamiseen tarvittaisiin.

8. Tällä toiminnalla tuetaan myös ihmissalakuljettajien moraalitonta ja epäinhimillistä liiketoimintaa, toisin kuin on laita ihmisten auttamisessa lähialueiden pakolaisleireillä tai leireiltä otettavien kiintiöpakolaisten kohdalla.

turvapaikka (2)9. Kaikissa tehdyissä kyselyissä suuri enemmistö suomalaisista, 80-95%:a , on ilmaissut olevansa nykyistä avointen ovien politiikkaa vastaan. Demokratiassa yleensä toimitaan emennistön kannan mukaan. Nykytilanteessa kuitenkin pieni vähemmistö runnoo tahtonsa läpi, välittämättä yhteiskunnan pelisäännöistä, suomen lainsäädännöstä tai edes perustuslaista.

10. Myöskään kansainväliset sopimukset eivät mitenkään velvoita Suomea toimimaan näin. Duplinin sopiuksen mukaan turvapaikka-anomus tulee käsitellä siinä Duplin-sopimukseen osalistuvassa maassa, minne turvapaikanhakija ensinmäisenä saapuu. Jos turvapaikanhakija hakee turvapaikkaa EU-maasta, hän ei voi sen jälkeen hakea sitä mistään muualta.  Dublin-sopimuksen tarkoitus on vähentää turvapaikanhakijoiden siirtymistä EU-maasta toiseen turvapaikan perässä. Shengen sopimuksen vapaa liikkuvuus  koskee samoin ainoastaan sopimuksessa mukana olevien maiden kansalaisia. Ja se on solmittu oloihin, jossa EU:n ulkorajat ovat valvottuja. YK:n määritelmänkään mukaan esimerkiksi sota, nälänhätä tai ympäristökatastrofi eivät ole varsinaisesti pakolaiseksi oikeuttavia syitä. Toisin sanoen YK:n pakolaissopiuksiin vetoaminen on nykytilanteessa harhaanjohtavaa.

11. Täysin absurdi on tilanne, jossa tähän kansainvaellukseen osallistuvien elintasopakolaisten, jotka eivät täytä pakolaismääritelmää, lähtömaa voi kieltäytyä ottamasta näitä kansalaisiaan vastaan, mutta Suomi ei muka jostain syystä voi. Varsinkin, kun otetaan huomioon, että nämä ihmiset tulevat kulttureista, jotka ovat mahdollisimman kaukana suomalaisten kulttuurista sekä uskonnoltaan, arvoiltaan, että käyttäytymisnormeiltaan.

Koska näiden tosiasioiden esilletuojia on katsottu hyväksi kutsua rasisteiksi, fasisteiksi ja ylipäätään huonommiksi ihmisiksi tämän toimintansa takia, olisi hyvä saada selkeät perustelut siihen, miksi he ovat näissä väitteissään väärässä. Mieluiten kohta kohdalta. Jos nämä väitteet taas pitävät paikkansa, olisi, koska he ovat tämän kaiken suurimmaksi osaksi rahoittava osapuoli, (ilman suostumustaan, voitaneen lisätä myös yksinoamaan oikeus ja kohtuus perustella, miksi näin toimimista jatketaan vastoin heidän tahtoaan ja  tosiasiat ohittaen.

Itsenäinen Suomi ry. tiedustelee tätä nyt Suomen kansan puolesta ja on valmis välittämään saamansa vastaukset myös julkisuuteen kansalaisten tietoon.

Mikä oli saamamme vastaus?

zyskowiczSuoraan sanottuna: ei mikään. Neljä kansanedustajaa 200:sta ylipäätään vastasi. Yksi lähetti kaksi joskus julkaisemaansa artikkelia, yksi Kristillisen liiton maahanmuuttopoliittisen ohjelman ja Ben Zyskoviz poikkesi tavoistaan ja lähetti kiitosten ja hyvän kevään toivotusten lisäksi myös hallitukssen maahanmuuttopoliitisen ohjelman. hassi satuSatu Hassi oli ainoa, jonka voi sanoa edes jossain määrin yrittäneen. Koska kuitenkin olisi epäkohteliasta laitaa hänet naurunalaiseksi joutumisen vaaraan, en lähde referoimaan hänen vastaustaan, totean vain, että vastaus oli enimmäkseen asian vierestä ja toisaalta piti sisällään merimatkalla kaatuneita kumiveneitä ja kadonneita papereita.

Eduskunta siis tunnusti: heillä ei ole minkäänlaisia perusteluita maahanmuuttopolitiikalleen ja he tietävät sen. He tietävät, että se on vahingollista Suomelle, eikä hyödytä muuta kuin ihmissalakuljettajia ja mamu-bisnestä ja jatkavat silti.

Toiseenkin kertaan tunnustivat tämän kykenemättömyytensä maahanmuutopolitiikkaansa asiaperustein puolustamaan, ne 103 kansanedustajaa, jotka tämän viestin saatuaan sulkivat sähköpostinsa Itsenäinen Suomi ry:n mahdollisilta uusilta yhteydenotoilta.
 

itsenäinen suomi

 

 

Isänmaallisin terveisin
Itsenäinen Suomi ry

Ota osaa keskusteluun

1 kommentti

  1. Olen jo tässä pistänyt merkille, kuinka joka kuukausi syksystä lähtien ns. "turvapaikanhakijoiden" kestitsemiseen on annettu lisää 200-300 miljoonaa euroa kuukausittain. Nämä lisävarat annetaan näemmä tällaisina pieninä erinä, ettei kansa tajuaisi, kuinka kalliiksi tämä meille veronmaksajille lopulta tulee. Jos kertoo tuon 200-300 miljoonaa kahdellatoista niin vuodessa lisää rahaa joudutaankin jo antamaan 2,4-3,6 MILJARDIA euroa!

    Samaan aikaan tehdään päätöksiä, joilla kantasuomalaisten tuloja ja etuisuuksia leikataan suunnilleen saman verran.

    Tekee mieli todeta Simo Salmisen laulun sanoin, että "on tässä maassa ennenkin ollut sisällissotia".

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *