pakkanenMaanantaipäivä valkeni kuulaan aurinkoisena. Pakkanen paukkui ja luonto oli kauneimmillaan. Pakkasen purevuus näkyi siinä, että lenkkikaverini Onni juoksi kolmella jalalla, aina välillä jalkaa vaihtaen. Paljaat varpaat kun rekisteröivät lämpötilan herkimmin. Silti piristävä kimppalenkki molemmille.

Päivän lehdet hekumoivat perussuomalaisten erimielisyyksillä. Jussi Halla-ahon kritiikki puolueensa maahanmuuttokriittisen linjan löystymisestä otettiin mediassa vastaan täystyrmäyksellä. Iltalehti kehoitti Halla-ahoa lopettamaan oman työperäisen maahanmuuttonsa Brysselissä ja palaamaan takaisin kotimaan vaalikentille. Samassa pääkirjoituksessa lehti huomauttaa, että puheenjohtaja Timo Soini ymmärtää toisin kuin Halla-aho, että ikääntyvä Suomi tarvitsee työperäistä maahanmuuttoa.

Halla-ahon vaati Lännen Medialle antamassaan haastattelussa puolueeltaan tiukempaa maahanmuuttolinjaa. Työperäisestä maahanmuutosta hän ei puhunut mitään. jussi halla-ahoHänen mukaansa puolueessa vältellään maahanmuuttokriittisyyttä, joka oli yksi tärkeimmistä vaikuttimista vajaan neljän vuoden takaiselle "Jytkylle". Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jari Lindström oli Halla-ahon kanssa samoilla linjoilla.

Itse kallistuisin Halla-ahon ja Lindströmin linjoille. Maahanmuuttokriittisyyden, kuten myös EU- ja eurokriittisyyden tulee olla tulevassa vaalikampanjoinnissa näkyvässä roolissa.

Aionkin nostaa  nostaa nämä asiat framille omassa vaalikampanjassani. Kreikan tukaloitunut tilanne antaa aiheen harkita uudelleen eurosta eroa, ja oman markan tai Pohjoismaiden kanssa yhteisen kruunun käyttöönottoa. Euro ja myöhemmin koko Euroopan Unioni tulee kaatumaan ennen pitkää omaan mahdottomuuteensa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *